Otakako je talijanska modna kuća Versace predstavila svoj model cipela Medusa Aevitas na Milanskom tjednu mode prošle godine i oduševila trendseterice odvažnim dizajnom, cipele s monumentalnom platformom vratile su se na svjetske ulice.

Galerija Versace je predstavio svoje vrtoglave platforme na Milanskom tjednu mode 2021. godine Versace, Medusa Aevitas, 8945 kn Zara, 349,90 kn +7 Boohoo platforme, 322 kn

Versace ih naziva statement salonkama s duplom platformom i blok-potpeticom ukupne visine oko 25 centimetara koje obuhvaćaju i remenčić oko gležnja ukrašen cirkonima, a s kojeg visi medaljon s prepoznatljivom glavom Meduze.

Ne samo da imaju vrtoglavu platformu i potpeticu u kojima znaju hodati samo najiskusnije ljubiteljice štikla, Medusa Aevitas platforme dolaze i s vrtoglavom cijenom od 1190 eura, odnosno oko 8945 kuna.

Versace, Medusa Aevitas, 8945 kn Versace, Medusa Aevitas, 8945 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ne čudi stoga što su se pojavile različite varijante ovog popularnog modela u novim kolekcijama cjenovno pristupačnijih brendova.

Na tržištu su tako dostupne varijante s otvorenim i zatvorenim prstima i petom u širokom spektru boja koja se mogu kombinirati sa svime od traperica do večernjih haljina.

Slika nije dostupna Trenutno najpopularnije: Model salonki za kojim trendseterice luduju

Zavirili smo u nekoliko trgovina i u webshopove te odabrali 10 modela cipela s blok-potpeticom i vrtoglavom platformom koje se mogu kupiti po cijeni od 269 do 8945 kuna, a koje će se zasigurno nositi i na hrvatskim ulicama ove jeseni.

Ego platforme, 269 kn Ego platforme, 269 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju