U svijetu kozmetike jedan od najuzbudljivijih i najinovativnijih sastojaka o kojem se sve više priča jesu peptidi. Te minijaturne molekule, koje se prigodno nazivaju molekulama ljepote, postaju nezaobilazan dodatak u njezi kože jer ciljano djeluju na probleme na koži koji nam spuštaju samopouzdanje i utječu na to kako vidimo sebe.

  Galerija Peptidi su hit kozmetičke industrije - 3 Peptidi su hit kozmetičke industrije - 16 Peptidi su hit kozmetičke industrije - 15 +13 Peptidi su hit kozmetičke industrije

Peptidi se aktivno hvataju ukoštac s najvećim izvorom nesigurnosti žena koje su na pragu 30-ih, ali i onih koje već uživaju te godine – borama i finim linijama. Ti moćni saveznici brišu bore i druge znakove starenja kože te je podižu i čine čvršćom. Naša je koža građena od peptida, odnosno kratkih lanaca aminokiselina koji povezuju proteine i potiču njihovu proizvodnju, u prvom redu kolagen, a potom i keratin i elastin, koji su ključni za održavanje mladolikog izgleda kože.

Peptidi su hit kozmetičke industrije - 15 Peptidi su hit kozmetičke industrije - 15 Foto: Nova Studio

Uloga peptida u njezi kože je šarolika, pa se tako ti multitaskeri osim s borama i finim linijama bez problema bore i s hiperpigmentacijom, neujednačenom tenom i upalnim procesima na koži, zbog čega često izgledamo starije nego što jesmo.

Peptidi su hit kozmetičke industrije Peptidi su hit kozmetičke industrije Foto: Nova Studio

S obzirom na širok spektar benefita koje peptidi pružaju, ne čudi što je Kozmetika Afrodita u svoju paletu fenomenalnih proizvoda uvrstila i ovaj čudesni sastojak. S tim svetim gralom anti-age njege, Kozmetika Afrodita osmislila je novu liniju za njegu lica 5 PEPTIDE LIFT. Od krema i seruma do kreme za nježno područje oko očiju, svaki proizvod formuliran je s precizno odabranim peptidima koji odgovaraju potrebama kože.

Lifting serum 5 PEPTIDE LIFT koncentrirana je njega s trostrukim učinkom koji podiže lice, popunjava bore i fine linije te pruža plump efekt, a zahvaljujući kofeinu kojim je obogaćen ispunjava kožu elanom i pruža trenutačni osjećaj svježine. Nanosi se odmah nakon što smo lice očistili odgovarajućim čistačem za lice, a osmišljen je tako da odgovara baš svakom tipu kože. Serum će u svega dva mjeseca napraviti pravo malo čudo i smanjiti pojavu bora za 44 % i tako zamaskirati godine.

Peptidi su hit kozmetičke industrije Peptidi su hit kozmetičke industrije Foto: Nova Studio

Proizvodi Kozmetike Afrodita djeluju u sinergiji, stoga će učinak biti bolji koristimo li ih u svojoj rutini njege kože zajedno. Zato su osim Lifting seruma 5 PEPTIDE LIFT tu i dvije kreme koje će dopuniti rutinu njege kože, a svaka je rezervirana za drugi tip kože. Hidratantnu ultra-lifting kremu obožavat će sve one koje muku muče s masnom ili mješovitom kožom lica jer između ostalog regulira sebum i ne ostavlja masni film na koži. Glavni su sastojak, naravno, peptidi koji vidljivo smanjuju duboke bore i zaglađuju kožu, a posebice oduševljava to što poboljšava čvrstoću kože za 35 % unutar dva mjeseca korištenja. Ova odlična krema gelaste teksture sadrži i nisko molekularnu hijaluronsku kiselinu koja će dubinski nahraniti kožu i pružiti joj svu potrebnu hidraciju, a da pritom ne ostavlja težak osjećaj na koži.

S druge strane, svi oni čija koža pripada u kategoriju suhe i osjetljive kože uživat će u osjećaju koji na njihovoj koži ostavljaHranjiva ultra-lifting krema, posebice u ovim hladnijim danima kada je koža izložena suhom i oštrom zraku. Uz glavnu senzaciju ove linije – peptide, ona je obogaćen karite maslacem, bademovim uljem i uljem avokada, koji su bogati antioksidansima koji štite kožu od vanjskih utjecaja. Baš poput ostalih proizvoda iz ove linije, vidljivo smanjuje pojavu bora i poboljšava tonus kože lica za 27 % nakon dva mjeseca korištenja, dok je istovremeno hrani iznutra i ostavlja zdrav izgled kože lica.

Peptidi su hit kozmetičke industrije Peptidi su hit kozmetičke industrije Foto: Nova Studio

Kako bi linija Kozmetike Afrodita bila potpuna, u nju su uvrstili još jedan proizvod koji će naša koža obožavati. Riječ je o kremi za područje oko očiju 5 PEPTIDE LIFT, koja će se baciti u bitku s najvećim problemima tog područja – podočnjacima, tamnim krugovima i podbuhlosti. Idealna je za korištenje ujutro jer ima efekt hlađenja i tako skida umor s lica i osvježava kožu oko očiju. To je područje izrazito problematično jer je tu koža najtanja, pa joj zato i sastojci moraju biti prilagođeni. Osim peptidima krema je obogaćena i drugim aktivnim sastojcima poput kofeina i ekstrakta cekropije, koji prokrvljuju to područje, ali i uljem šipka i betainom, koji vlaže kožu i tako sprječavaju daljnja oštećenja.

5 PEPTIDE LIFT linija Kozmetike Afrodita donosi pravu revoluciju u njezi kože spajajući snagu peptida s ostalim aktivnim sastojcima koji će uspješno savladati nepravilnosti na koži. Uključivanje proizvoda s peptidima u svoju rutinu njege kože može biti ključan korak prema postizanju mladolikog izgleda jer će ti mali superheroji uspješno smanjiti pojavu bora i finih linija i vratiti godine unazad.

Nove 5 PEPTIDE LIFT proizvode koji su pogodni i za vegane pronađite u svim drogerijama, u Afrodita webshopu te 3 Afrodita shopa u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center).

 

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Kozmetika Afrodita po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju