Haljine su mnogim ženama prvi odabir kada je riječ o svečanijim prigodama, no uvijek se nađe i neko odijelo koje lako konkurira i najljepšim modelima haljina. Takvo odijelo koje je zapelo za oko brojnim damama ove sezone može se pronaći u trgovini Zara, a dolazi u tri boje.

Galerija Hit-odijelo iz Zare koje dolazi u tri boje Hit-odijelo iz Zare koje dolazi u tri boje - 4 Hit-odijelo iz Zare koje dolazi u tri boje - 3 +3 Odijelo iz Zare s remenom dolazi u bijeloj, narančastoj i boji fuksije

Proljeće voli boje, pa je brend Zara svoje najpopularnije odijelo ove sezone dizajnirao u vrlo šik narančastoj i boji fuksije. Za ljubiteljice neutralnih verzija, a i ako nešto decentnije više odgovara prigodi, tu je i verzija u bijeloj boji.

Lijepo odijelo jednostavnog, pročišćenog dizajna jedan je od najprodavanijih odjevnih artikala za vjenčanja, krizme, krštenja i ostale svečane prigode iz trgovine Zara, a posebno je privlačno zbog detalja na sakou.

Hit-odijelo iz Zare koje dolazi u tri boje - 2 Zara, 69,95 eura (Foto: www.zara.com)

Riječ je o remenu od tkanine u boji odijela, koji daje dodatan dašak šarma sakou klasičnog, dužeg kroja. Sako ima i podstavu iste boje te skriveno kopčanje na gumbe. Hlače visokog struka imaju malo šire, lepršave nogavice na crtu koje lijepo padaju, a dodatna elegancija postignuta je skrivenim patentnim zatvaračem na bočnom šavu.

Od pet eura: 10 cipela ravnog đona za svadbe, krstitke i krizme Za svečane prilike možete nositi i cipele ravnog đona Boohoo cipele, 18 eura CCC cipele, 27,99 eura +7 Sinsay cipele, 4,49 eura

Odijelo s kojim je Zara baš pogodila dolazi u veličinama od XS do XXL, a njegov laskavi kroj pristaje ženama i sitnije i jače građe. Za sako je potrebno izdvojiti 69,95 eura, dok je cijena hlača 29,95 eura.

Hit-odijelo iz Zare koje dolazi u tri boje - 6 Odijelo iz Zare s remenom dolazi u bijeloj, narančastoj i boji fuksije (Foto: www.zara.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju