Žene vole blistavi ten. U pravilu ulažemo dosta truda u njegu naše kože jer želimo da bude lijepa, njegovana i puna sjaja.

Zato sa zanimanjem pratimo svaki novi proizvod na tržištu koji je tu da nam osigura lijepu kožu punu sjaja.

Jedan takav proizvod brenda Drunk Elephant ovih je dana viralan na društvenim mrežama, a dame koje su ga isprobale kažu da je popularan s razlogom.

Radi se o proizvodu imena Drunk Elephant B-goldi bright drops. Riječ je o posvjetljujućem serumu koji kožu njeguje i daje joj blistavi, zlatni sjaj.

Drunk Elephant B-goldi bright drops, 37,29 eura Drunk Elephant B-goldi bright drops, 37,29 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Proizvod je spoj njege kože i make-upa. Njegovi tvorci hvale se jedinstvenom formulom koja blijedi hiperpigmentaciju i posvjetljuje kožu dajući joj zlatni sjaj.

Serum sadrži i pet posto niacinamida koji pojačava hidrataciju kože i kontrolira višak masnoće, a tu su antioksidansi koji štite kožu od onečišćenja.

Osim na licu, ovaj se proizvod može koristiti na dekolteu, nogama ili bilo kojem drugom dijelu tijela kojem žele dodati dašak sjaja.

Koristi se tako da se kap ili više proizvoda doda u serum, ulje ili kremu koju koristite. No, dame koje ga već imaju u svojoj kolekciji kažu da ga miješaju i s puderom kada žele dodatni sjaj. Rezultat je blistava podloga koja izgleda sjajno cijeli dan.

Naravno, ovo nije jedan od onih proizvoda koji jednostavno mora biti vaš, ali ako ste u potrazi za pomoćnikom koji će vašu kožu hidratizirati i dati joj trenutni sjaj, onda je ovo proizvod za vas. Njegova cijena je 37,29 eura, ali troši se u malim količinama tako da pakiranje dugo traje.

Poticaj za kupnju možda vam budu i pozitivne recenzije iz nastavka. Evo što su dame koje ga već koriste rekle o Drunk Elephant B-goldi bright drops, serumu kojem su dodijelile čistu peticu.

Ujednačava ton moje kože i ostavlja najljepši sjaj.

Osim što ujednačava ton moje kože, traje toliko dugo da se može nositi bez šminke, a moju kožu ostavlja sjajnom bez obzira na opciju koju odaberem.

Proizvod je ugodan na koži i daje joj divan sjaj.

  Devet krema i jedan serum za lice koji rade sve da umanje bore i uspore starenje kože Germaine de Capuccini Supreme Definition krema za lice, 63,71 eura Afrodita Cosmetics karotin regenerativna krema, 12,99 eura Uchka Rich Cream, 60 eura +7 Immortella hidratantna anti-age krema za poticanje kolagena, 12 eura

10 krema i seruma na koje vrijedi obratiti pažnju ako se borite s hiperpigmentacijom Pharmaceris W dnevna krema s trostrukim djelovanjem za kožu sklonu hiperpigmentaciji Nivea Cellular LUMINOUS serum protiv pigmentacijskih mrlja L'Adria Brightening perfecting serum +7 L'Occitane zaštitni fluid za blistavu put Reine Blanche SPF 50

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju