Fluorescentne boje vratile su se u modu na velika vrata. Odvažni trend podjednako su prigrlili street brendovi poput Zare i Reserveda, ali i prestižne modne kuće poput Prade.

Galerija Štikle u fluorescentnim bojama 2019. - 1 Štikle u fluorescentnim bojama 2019. - 7 Štikle u fluorescentnim bojama 2019. - 5 +3 Reserved, 295 kn

I dok hrabre dame nose odijela i haljine u ovim izražajnim žutim, zelenim i ružičastim nijansama, oni sramežljivi odvažuju se tek za modne dodatke u fluorescentnim bojama.

Ne čudi stoga što se već sada u proljetnoj ponudi po trgovinama mogu pronaći torbice, štikle i drugi komadi u “neonskim” bojama, a koji se izvrsno kombiniraju uz odjeću neutralnih nijansi.

Fluorescentne boje savršeno pristaju preplanuloj koži pa će upravo zato biti veliki hit u toplijem dijelu godine, odnosno u nadolazećoj proljetnoj i ljetnoj sezoni.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i u popularne webshopove te pronašli nekoliko modela neonskih štikli koje će izvrsno pristajati uz traperice i mini haljine.

Štikle u fluorescentnim bojama 2019. - 3 Reserved, 295 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju