Mini haljina od poliestera s kratkim rukavima u žutoj, ružičastoj, bordo, bijeloj, tamnoplavoj i crnoj boji postala je pravi hit na Internetu. Izvrsno pristaje ženama različitih tipova tijela, a prodaje se po cijeni od tek 127 kuna


Svaka žena voli kupiti dobar komad obuće i odjeće na sniženju koji pristaje njenoj figuri. Dokazale su to i televizijske voditeljice iz Sjedinjenih Američkih Država koje su se zaljubile u haljinu s Amazona koja košta tek 127 kuna.

Nabrana mini haljina od poliestera dolazi u bijeloj, žutoj, ružičastoj, bordo, tamnoplavoj i crnoj boji. U posljednjih nekoliko tjedana viđeno je čak četrdeset različitih žena u ovom modelu na američkoj televiziji.

Modno ludilo započela je voditeljica ABC-a Frances Wang 10. srpnja ove godine kada je na svojem Instagramu objavila fotografiju u ružičastom modelu uz sljedeći tekst:

Jeste li znali da mnoge ženske voditeljice nabavljaju haljine s Amazona. U ovoj se osjećam kao Disneyjeva princeza, a koštala je manje od 150 kuna.

 

A post shared by Frances Wang (@franceswangtv) on


Pitate se što je toliko posebno u njoj?

Haljina je vrlo ženstvena, laska ženskom struku te ima dekolte koji nije predubok, spremno odgovara Frances Wang koja vjeruje da ovaj model pristaje svakoj ženi, a na Facebooku je čak pokrenula sestrinstvo haljine s Amazona.


Najviše se prodaju modeli u žutoj i ružičastoj boji, a preko poznate internetske stranice mogu se naručiti veličine od S do XXL.

Ovo nije prvi put da je jedna grupa žena poludjela za istim modelom haljine. U studenom 2015. američke voditeljice vremenske prognoze na televiziji nosile su još jednu povoljnu haljinu s Amazona koja se prodavala po cijeni od 147 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju