Ime kralja cipela Manola Blahnika i dalje je brojnim ženama jedini sinonim za savršenu štiklu, a najbolji dokaz tomu je BB Suede Point-Toe model, najpopularniji u protekloj godini

Najpoznatija obožavateljica štikli s malih ekrana, Carrie Bradshaw, svoje je Manolice mazila, pazila i tepala, a potom su to činilče stotine sljedbenica savršeno oblikovanih modela kralja cipela Manola Blahnika

Kult obožavanja prema poznatim štiklama nastavlja se već drugo desetljeće, a posljednje dvije sezone pojačao ga je model BB Suede Point-Toe.

Napravljene od brušene kože u čitavom spektru boja od nude do opojnih narančaste, zelene i crvene, izdignute na 10,5 centimetara visoku potpeticu, ove ljepotice zauzele su mjesto u gotovo svakom ormaru poznatih dama.

Prilikom gostovanja u talk showu 'Good Morning America', glumica Gwyneth Paltrow crni outfit suknje i topića razbudila je upravo popularnim Manolicama u ružičastoj boji. Stilisti upečatljive štikle klasičnog dizajna pozdravljaju ističući njihovo dvostruko lice, opojne boje modela vole ljetnu i zimsku garderobu.

Inspiracije kako kombinirati štikle u boji izdvojili smo u fotogaleriji:


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju