Tim torbica ili tim cipele? Kada bi morale birati, mnoge ljubiteljice mode vjerojatno ne bi mogle odgovoriti na ovo pitanje jer su i torbe i cipele postale uistinu važan dio naših odjevnih kombinacija. Dapače, često su važnije i od odjevnih komada koje nosimo jer upravo torbicama i cipelama možemo razigrati svoja modna izdanja, pogotovo kada nosimo neutralnu odjeću.

Galerija Georgina Rodriguez Le Bambino Grande, Jacquemus (750 EUR) Le Bambino grande, Jacquemus (750 EUR) +1 Le Bambino je jedan od Jacquemusovih najpopularnijih modela torbi

S druge strane, dame koje vole efektne odjevne komade poslužit će se dodacima kako bi svoja izdanja dovele do još veće razine odvažnosti.

Napravila je to i Irena Pecotić, koja je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila fotografiju nastalu u Dubrovniku, u koji je došla povodom proslave Feste sv. Vlaha, zaštitnika grada.

Slojevitu crnu suknju od tila spojila je s grandioznom crvenom bluzom visokog ovratnika koja se u struku veže u veliku mašnu. Obožavateljice torbi sigurno su u njezinoj kombinaciji odmah primijetile model modnog brenda Jacquemus.

U pitanju je torba Le Bambino u varijanti grande, jedna od najprepoznatljivijih torbi ovog francuskog brenda, iza kojeg stoji dizajner Simon Porte Jacquemus.

Le Bambino Grande, Jacquemus (750 EUR) Le Bambino Grande, Jacquemus (750 EUR) (Foto: Jacquemus)

Le Bambino je jedan od Jacquemusovih najpopularnijih modela torbi Le Bambino je jedan od Jacquemusovih najpopularnijih modela torbi (Foto: Jacquemus)

Ova hit-torbica koju nose brojne poznate dame s domaće i svjetske scene ovaj put ostala je u sjeni fantastičnih gležnjača.

Naime, lijepa Irena zaokružila je svoje izdanje prugastim gležnjačama s visokom tankom potpeticom, koje su pravi mamac za poglede. Kombinacija zlatne i crne boje pretvorila je ovaj model u sjajan modni adut koji bi sigurno zapeo za oko svim ljubiteljicama dobrih cipela.

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez na reviji brenda Jacquemus s njihovom torbicom Le Bambino (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju