Glumica Ecija Ojdanić uvijek odiše profinjenošću i elegancijom, čak i kada nosi pomalo rokersko izdanje. Šetajući centrom Zagreba Ecija je privlačila pogleda odjevena u predobru tamnu street style kombinaciju.

Galerija \'Trik\' gležnjače Ecije Ojdanić za jesenski street style - 4 \'Trik\' gležnjače Ecije Ojdanić za jesenski street style - 1 \'Trik\' gležnjače Ecije Ojdanić za jesenski street style - 3 +3 'Trik' gležnjače Ecije Ojdanić za jesenski street style  

Unatoč hladnijem vremenu, glumica Ecija Ojdanić nije se odrekla vožnje biciklom za obavljanje obveza u središtu naše metropole. Osnivačica i ravnateljica kazališta Moruzgva voli zdravi način života te se u slobodno vrijeme bavi trčanjem, a vožnja bicikla zasigurno joj također pomaže u održavanju vitke linije i kondicije.

Kako se linija između kraja hlača i početka gležnjača gotovo izgubila, na prvi pogled čini se kao da Ecija Ojdanić nosi visoke čizme koje sežu do iznad bedaraEcija je poznata i po svom jako dobrom stilu odijevanja, a pun pogodak je i mladenačka kombinacija koju je izabrala za centar Zagreba. Tamni kaputić s hit životinjskim uzorkom 44-godišnja umjetnica kombinirala je uz crne kožnate hlače i crne gležnjače, a mrak street style upotpunila je s crnom torbicom.

Kako se linija između kraja hlača i početka gležnjača gotovo stopila, na prvi pogled čini se kao da lijepa glumica nosi visoke čizme koje sežu do iznad bedara, a ovaj trik svakako je doprinio atraktivnosti njene pojave.

\'Trik\' gležnjače Ecije Ojdanić za jesenski street style - 6 'Trik' gležnjače Ecije Ojdanić za jesenski street style (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju