Hlače na crtu elegantan su i bezvremenski komad odjeće u kojem će dame (i gospoda) uvijek izgledati dotjerano i lijepo.

Galerija Hlače na crtu sjajno mogu izgledati u raznim prilikama C&A hlače na crtu, 29,99 eura Guess hlače na crtu, 95 eura +9 H&M hlače na crtu, 119 eura

Hlače izglačane na crtu sastavni su dio poslovnih odijela, a dame ih najčešće sparuju uz klasične salonke, mokasinke i balerinke.

Iako se ovaj tip hlače može nositi i za nešto ležernija izdanja – primjerice uz top i tenisice, sjajno će se uklopiti i u neki svečaniji stajling uz svilenu bluzu i cipele na visoku potpeticu.

Guess hlače na crtu, 95 eura Guess hlače na crtu, 95 eura (Foto: Internetske stranice proizvođaća)

Na tržištu se mogu naći različiti modeli – od skinny hlača na crtu koje prate liniju tijela do predimenzioniranih modela koje skrivaju žensku siluetu.

Odabrati možete hlače u klasičnoj crnoj, sivoj i tamnoplavoj boji, ali i modele jarkih nijansa. Na raspolaganju su vam i hlače s različitim uzorcima – u jesensko vrijeme osobito su popularne hlače kariranog uzorka.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te smo odabrali nekoliko modela hlača na crtu po cijeni od 23 do 119 eura.

Dorothy Perkins hlače na crtu, 21 euro Dorothy Perkins hlače na crtu, 21 euro (Foto: Internetske stranice proizvođaća)

Jeste li spremni? Devet novih modela cipela koje će vladati ove jeseni Prada, jesen/zima 2023./2024. Saint Laurent, jesen/zima 2023./2024. Molly Goddard, jesen/zima 2023./2024. +5 Rodarte, jesen/zima 2023./2024.

Hit jeseni: Boje koje će dominirati našim kombinacijama kad zahladi Crvena boja bit će hit jeseni Odvažna crvena krasi jesenske kolekcije Fendija, Dolce & Gabbane i Prade Siva dominira brojnim jesenskim kolekcijama od Alberte Ferretti do Loewa +1 I žuta će bit hit ove jeseni

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju