Na pariškom Tjednu mode švedski brend H&M predstavio je svoju novu kolekciju 'H&M Studio' za sezonu jesen/zima 2016. godine

Od 2013. godine H&M su sklopu pariškog Tjedna mode predstavlja svoju 'H&M Studio' kolekciju za sezonu jesen/zima koja je zamišljena kao platforma na kojoj dizajnerski tim pokazuje ključne komade.

Na reviji je predstavljeno više od 50 odjevnih komada iz H&M Studio kolekcije.

Na ovogodišnjoj reviji predstavljeno više od 40 odjevnih komada koji će se u rujnu pojaviti u prodaji. Dizajneri su se inspirirali Švedskom prilikom stvaranja ove kolekcije pa su tako u odjeću inkorporirali različite motive sa švedskih narodnih nošnji, a kroz kolekciju se provlače i nijanse inspirirane najpoznatijom švedskom divljom životinjom – risom.

Osim toplih smeđih nijansi, među najzastupljenijim bojama u kolekciji je plava koja se na velika vrata vraća u modu u narednim sezonama. Posebno se istaknula haljina u kobaltno plavoj boji sa srebrnim nitima koju je na reviji nosila slavna manekenka Amber Valletta.

Jednako popularna je i crvena boja. Brend je predstavio nekoliko upečatljivih kožnatih crvenih komada sa zmijskim uzorkom poput hlača, jakne i čizmi koji bi se mogli svidjeti najhrabrijim trendsetericama.

Najpopularniji odjevni komad u jesensko-zimskoj sezoni je kaput, a mnoge će obradovati nekoliko elegantnih modela u 'tradicionalnim' bojama – smeđoj, sivoj i tamnoplavoj. U galeriji pogledajte neke od najljepših komada iz 'H&M Studio' kolekcije za jesen/zimu 2016. godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju