Iako su slavni, neki holivudski parovi ne žele živjeti svoj privatni život ispred svjetla reflektora. Ovi parovi potvrđuju da je u tvornici snova možda bolje tajiti neke stvari.

Galerija Slavni parovi koji se rijetko kad pojavljuju u javnosti - 5 Slavni parovi koji se rijetko kad pojavljuju u javnosti - 1 Slavni parovi koji se rijetko kad pojavljuju u javnosti - 7 +5 Maya Rudolph i Paul Thomas Anderson

Eva Mendes i Ryan Gosling
Eva Mendes i Ryan Gosling tako su rijetko kad zajedno, da će mnogi zaboraviti kako se slavni holivudski par vjenčao 2011. godine i zajedno imaju dvije kćerkice.

Julia Roberts i Danny Moder
Julia i Danny ove su godine proslavili 18-u godišnjicu braka, a zajedno odgajaju i svoje troje djece. Iako je Danny snimatelj u holivudskim filmovima, rijetko kada prati svoju dragu na premijerima. Baš zato zajedničke fotografije su prava rijetkost.

Slika nije dostupna 10 slavnih parova koji ne mogu skinuti ruke jedno s drugoga u javnosti

Maya Rudolph i Paul Thomas Anderson
Znate li da je glumica Maya Rudolph udala za redatelja Paula Thomasa Andersona? Iako su zajedno od 2001. godine i imaju četvero djece, rijetko kad se pojavljuju zajedno u javnosti.

Kerry Washington i Nnamdi Asomugha
Kerry Washington dugo je skrivala vezu s bivšim igračem američkog nogometa Nnamdijem Asomughom. I kad je veza otkrivena, par je odlučio živjeti daleko od svjetala reflektora. Par ima dvoje djece, a na crvenom tepihu gotovo se nikad ne mogu vidjeti.



Carey Mulligan i Marcus Mumford
Lako je zaboraviti da je Carey Mulligan udana za pjevača grupe Mumford & Sans, kada se s njime gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti. Zadnji put su viđeni zajedno u javnosti na vjenčanju Meghan Markle i princa Harryja prije dvije i pol godine.

Alexis Bledel i Vincent Kartheiser
Upoznali su se na setu Mad Mena, zaljubili i oženili 2014. godine u potpunoj tajnosti. Od tada se rijetko kad mogu vidjeti u istom društvu na crvenom tepihu.

Margot Robbie i Tom Ackerley

Iako imaju zajedničku produkcijsku kuću te surađuju na brojnim projektima, Margot Robbie i Tom Ackerley bit će snimljeni zajedno samo u rijetkim trenucima. Odlučili su držati svoju vezu podalje od javnosti. Za mnoge je bilo veliko iznenađenje kad su saznali da se par oženio 2016. godine.

Lyle Lovett i Julija Roberts oženili su se 1993. godine nakon samo tri tjedna veze Slavne žene kojima izgled muškarca nikad nije bio prioritet

Leighton Meester i Adam Brody
Slavni televizijski glumci zaplovili su u bračnu luku 2014. godine, a godinu dana kasnije dobili su kćerkicu Arlo. No Leighton i Adam rijetko kada se mogu vidjeti zajedno u javnosti.

Tasha McCauley i Joseph Gordon-Levitt

Tasha i Joseph u sretnom su braku već šest godina te imaju dvoje djece. No baš nikad nećete ih vidjeti na crvenom tepihu. Glumac je priznao poznatom radijskom voditelju Howardu Sternu da njegova supruga nije zainteresirana za holivudski svijet, i zato se klone svjetla reflektora.

Cameron Diaz i Benji Madden
Američki roker i glumica izrekli su sudbonosno da prije pet godina. Otad su svega nekoliko puta pozirali zajedno.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju