Magic 4 Lite je iznimno pristupačan.

Već smo prije pisali o Honor Magic 4 Lite, mobitelu koji je nedavno stigao na hrvatsko tržište, a kojeg smo testirali i bili prilično impresionirani njegovim inovativnim tehnološkim rješenjima koji su zadovoljili i one najzahtjevnije.

Primjerice, zahvaljujući SuperCharge tehnologiji dovoljno je samo 15 minuta da se potpuno prazna baterija napuni do 50%, a baterija od 4800 mAh izdržati će i cjelodnevno gledanje filmova i serija na streaming servisima.

No, kao i uvijek, završnu ocjenu o proizvodu imaju - kupci koji su se odlučili za njega i koji ga svakodnevno aktivno koriste. Stoga smo kontaktirali tri osobe za koje znamo da su u zadnjih mjesec dana imalu Honor Magic 4 Lite kako bi nam dali svoje mišljenje.

Evo što su rekli!

“Zbilja volim fotografirati i loviti kadrove… Jedna sam od onih koja stalno vadi mobitel iz džepa ne bi li nešto zabilježila” – izjavila je Latica, fotografkinja. Nastavila je - “Moram priznati da me HONOR Magic4 Lite 5G ugodno iznenadio, što svojim intuitivnim sučeljem i opcijama, što kamerom, mogućnostima i na kraju finalnim fotografijama. Uspjela sam sjajno uloviti stvarne boje, atmosferu, dok su makro kadrovi cvijeća i biljaka (koje sam nedavno fotografirala u Botaničkom vrtu) zbilja oduševili.”

PR PR (Foto: PR) Odlično! Dakle, kamera ima prolaz i kod osoba koji se profesionalno bave fotografijom.
No što je s drugim značajkama, provjerili smo kod Marija, poznatog influencera i zaljubljenika u planinarenje koji je mobitel testirao, gdje drugdje nego na - Biokovu!

“Prije nekoliko dana stigao nam je Honor Magic4 5G Lite. Jedva smo dočekali isprobati ga, a za pravi test smo se uputili na Biokovo. Brojke i performanse uređaja nikada nam nisu bile previše bitne, ono najbitnije je da uređaj koji koristimo odradi ono za što nam je potreban, a Honor se pokazao više nego odličan po tom pitanju! Kada smo u planinama najbitnija stvar nam je dobra i izdržljiva baterija i upravo je to ono čime se ovaj uređaj može pohvaliti. Baterija od 4800 mAh dovoljna je za cijeli dan u brdima što podrazumijeva korištenje GPS-a, snimanje aktivnosti, fotkanje i sve što je potrebno za boravak u planinama. Uz brzi punjač od 66W mobitel će se napuniti do 50% u samo 15 minuta, a do 100% za manje od 45 minuta. U prijevodu brže nego što mi spakiramo ruksake za planinarenje😂 Kamera je odlična…!📸 Uz sve to uređaj ima 6.81” 120Hz full view zaslon, a sve to stalo je u 8mm debljine pa mobitel bez problema stane u džep ili manju torbicu.”, podijelio je Mario na svom službenom Instagram profilu.

PR PR (Foto: PR) Svakome je bitno nešto drugo, a Ivani, social media managerici je najbitniji – ekran. Evo što je ona rekla.

“Iako ima LCD zaslon, on je velik – čak 6,81" te je savršen za nekoga tko provodi puno vremena na mobitelu i potreban mu je mega zaslon. Ugodno leži u ruci zahvaljujući zakrivljenim stranama, ne skliže se i nema nikakve izbočine koje bi stvarale problem pri držanju. Također je veoma lagan stoga me ruka ne boli nakon sat vremena gledanja serija i tipkanja mailova klijentima. Osim što je ekran velik, također ima i visoku razlučivost od 2388*1080 piksela i 16,7 milijuna boja čime sam ostala oduševljena."

Cjenovno, Magic 4 Lite je iznimno pristupačan. Svi uređaji iz Honor obitelji zaista su vrhunski, a za za iznos od 2.399,00 kuna dobijete mobitel prepoun inovativnih značajki koje će vam olakšati svakodnevicu. Ako je i vas zainteresirao Honor Magic 4 Lite 5G, ne propustite ga provjeriti u najbližoj tech trgovini.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju