Po pitanju ljubavi, Vodenjak odavno ima nadimak najkompliciranijeg horoskopskog znaka. Neki tvrde da ovom snažnom individualcu i osamljeniku ljubav nije suđena, ali to ipak nije točno. U nastavku otkrijte kako osvojiti, voljeti i zadržati Vodenjaka


1. Što Vodenjak treba od voljene osobe?
Vodenjaci su individualisti i trebaju partnera koji će im dati dovoljno prostora. Jako su pametni i posjeduju znatiželjan um pun ideja. Najsretniji su s partnerom s kojim mogu dijeliti svoju intelektualnu znatiželju i širiti svjetonazore.

Vodenjacima najviše odgovaraju intelektualni znakovi koji vole promjenu - Strijelac, Blizanci i Ovan.

2. Kako pokazuje ljubav? U pitanju je razuman i racionalan znak koji pretjerano ne pokazuje emocije pa zato mogu djelovati distancirano. Često im je teško iskazati ljubav na pravi način, a kada to i rade onda umjesto djela više upotrebljavaju riječi.

3. S kojim znakovima se Vodenjak najbolje slaže?
Vodenjacima najviše odgovaraju intelektualni znakovi koji vole promjenu - Strijelac, Blizanci i Ovan. Međutim, ljude privlače osobe s osobinama koje oni nemaju pa će Vodenjak lako 'pasti' na Ribu i Vagu.

4. Kako otvoriti srce Vodenjaka? Ono je odvojeno od emocija i njime vlada razum stoga srce Vodenjaka nećete osvojiti izražavanjem ljubavi. Za Vodenjaka morate stvoriti sigurnu ljubavnu oazu sa slobodnim izlazom kako bi povremeno mogao pobjeći u svoj svijet.

Uvijek su okruženi prijateljima i aktivni u svojoj zajednici, ali zapravo su često usamljeni.

5. Što ga 'pali'? Um je najveća erogena zona Vodenjaka i to uzmite u obzir kod zavođenja. Ne pašu mu rutina i restrikcije, draže mu je kada ga iznenadite nekonvencionalnim stvarima. Nova poza, novo mjesto – sve to godi njegovom libidu.

6. Koju tajnu skriva? Uvijek su okruženi prijateljima i aktivni u svojoj zajednici, ali zapravo su često usamljeni. Upravo je to tajna koju skrivaju, dubok osjećaj osamljenosti koji dolazi iz emotivne nepovezanosti s ljudima koji ih okružuju. Ponekad ni sami ne znaju objasniti što im točno fali, ali emocije ne osjećaju na isti način kao i drugi ljudi zbog čega se u njima stvara osjećaj izoliranosti.

Najsretniji su u vezama koje se temelje na čvrstom prijateljstvu.

7. Što treba izbjegavati u vezi s Vodenjakom? Ne vole dramatične izljeve intenzivnih emocija zato što ih ne razumiju i ne znaju kako reagirati na njih. Ne požurujte ih, ne pokušavajte ih natjerati na određene pomake jer im u vezi treba puno prostora, a ako osjeti da ga gušite – pobjeći će.

8. Kako komunicirati s njim? Vodenjak je jedan od najboljih komunikatora među znakovima. Njihov brz um lako procesuira nove podatke i najviše vole s drugima dijeliti informacije koje su skupiti. Mogu biti jako tvrdoglavi po pitanju svojih uvjerenja i mišljenja, ali rijetko će se svađati zbog njih.

9. Na koji način zadržati ljubav Vodenjaka? Najsretniji su u vezama koje se temelje na čvrstom prijateljstvu. Zato mu prije svega budite prijateljica, a tek onda ljubavnica. Pokažite zanimanje za njegov svijet i s njim podijelite svoj svijet. To će u njemu izazvati sreću i zadovoljstvo. Imajte na umu da Vodenjaku u vezi treba puno slobode jer će se tada osjećati najugodnije.

Pročitajte kineski godišnji horoskop i otkrijte što nam donosi godina Majmuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju