U horoskopu često tražimo najbolje ljubavnike, najvjernije ili najzločestije znakove, ali jeste li se ikada pitali koji su najpametniji znakovi? Otkrivamo vam tri najveća lumena horoskopa.

Najpametnijim znakovima u horoskopu smatraju se zračni znakovi, blizanci, vaga i vodenjak. Blizanci imaju općenito briljantan um, vaga je najpametnija u odnosima s ljudima, dok vodenjak ima um znanstvenika zahvaljujući kojem svijet vidi na drugačiji način od drugih ljudi.

Vodeni znakovi - rak, škorpion i ribe - prednjače kada je riječ o emocionalnoj inteligenciji

Pamet zemljanih znakova najviše se očituje u njihovoj sposobnosti da si stvore ugodan život i da posjeduju puno materijalnih dobara. Bik to postiže napornim radom i ljubaznošću, djevica savršenom organiziranošću, a jarac držeći sve pod kontrolom.

Vatreni znakovi svoju pamet najviše pokazuju sposobnošću da posjeduju veliku životnu snagu. Ovan je veliki individualac pun nesputanog istraživačkog entuzijazma, slijedi ga ponosni lav entuzijastične volje za vodstvom te strijelac čija intuitivna vatrenost ne poznaje granice.

Teorija velikog praska Ovo su tri najinteligentnija horoskopska znaka

Sova Četiri najmudrije žene među horoskopskim znakovima

Vodeni znakovi pak prednjače kada je riječ o emocionalnoj inteligenciji. Rak je izrazito brižan znak koji će sve učiniti za svoju obitelj i održavanje ljudi na okupu, škorpion će napraviti sve da dopre u srž stvari ne brinući se što bi mu pri tome moglo stati na put, dok riba jednostavno voli sve ljude.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju