Nitko od nas nije savršen i svi imamo svoje mane, a ponekad nas baš one sprječavaju u ostvarivanju uspješne ljubavne veze. U nastavku provjerite koje to mane i slabosti stvaraju problem pojedinim horoskopskim znakovima.

1. OVAN – eksplozivna narav

Kada biste druge znakove pitali po čemu je poznat ovan, vjerojatno bi vam svi rekli isto. Kratak fitilj. Upravo njihova nemogućnost da mirno i bez uzrujavanja sagledaju situaciju predstavlja najveći problem u ljubavnim odnosima.

2. BIK – tvrdoglavost

Bit će onako kako bik kaže ili nikako. Međutim, ljubav nije dominacija, ona je prije svega kompromis i zajedništvo. Smirite svoj ponos i priznajte kada ste u krivu. Jedino ćete tako razviti razumijevanje koje je neophodno za ljubavnu vezu.

Kada biste druge znakove pitali po čemu je poznat ovan, vjerojatno bi vam svi rekli isto. Kratak fitilj.


3. BLIZANCI – neodlučnost

Možda biste pomislili kako je ovo problem koji muči vage, ali kada je u pitanju ljubav, neodlučnost najviše komplicira život blizancima. Ako tražite pravu ljubav, onda jednostavno morate odlučiti što (ne) želite od partnera.

4. RAK – nesigurnost

Rakovi vole čitavim srcem, a kada osjete da im se ne uzvraća istom mjerom postaju nesigurni. Ta nesigurnost pak sa sobom donosi sumnjičavost i nedostatak povjerenja u osobu s kojom su u vezi.

5. LAV – samodopadnost

Moramo voljeti sami sebe, ali lavovi znaju malo pretjerati u toj ljubavi pa često sebe stave na prvo mjesto liste prioriteta, umjesto osobe koja im se sviđa.

6. DJEVICA – zatvorenost

Sramežljive i zatvorene djevice ne vole upoznavati nove ljude, ali kako ćete ostvariti ljubavnu vezu ako si uopće ne dajete priliku da je doživite?

7. VAGA – samosažalijevanje

Uloga vječne žrtve ne donosi vam ništa dobro. Samosažalijevanje nije pogonsko gorivo za ljubavnu vezu i samo vas udaljava od potencijalnog partnera.

Sramežljive i zatvorene djevice ne vole upoznavati nove ljude, ali kako ćete ostvariti ljubavnu vezu ako si uopće ne dajete priliku da je doživite?


8. ŠKORPION – kronični nedostatak povjerenja

Strastveni škorpioni od partnera stalno očekuju potvrdu ljubavi i dokazivanje vjernosti. Ta potreba proizlazi iz nedostatka povjerenja koje ne znaju ili ne žele izgraditi.

9. STRIJELAC – nestrpljivost

Stara poslovica kaže da dobre stvari dolaze onima koji čekaju, ali strijelac sve mora imati odmah pa tako i ljubav. Usporite malo i smanjite intenzitet svojih želja na početku veze kao ne biste preplašili drugu stranu.

10. JARAC – očekuje najgore

Kada se jarac prvi put razočara, više nikome ne vjeruje. Ovaj znak puše na hladno čak i kada nema baš nikakvog razloga za to. Možda ste se opekli, ali to ne znači da svaku novu osobu u svom životu automatski morate otpisati.

11. VODENJAK – manjak emotivnosti

Bez jasnog izražavanja emocija nema kvalitetne dugoročne veze. Otvaranje srca novoj osobi nije lako, ali je neophodno ako uistinu želite pronaći pravu ljubav.

12. RIBA – strašljivost

Baš kao i djevice, ribe su zatvorene i ne vole riskirati. Međutim, iznenadit ćete se kako vas sve može odvesti život kada hrabro zakoračite prema ljubavi koju sanjate.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju