Znamo da brak zahtijeva trud, dugoročnu obavezu, kompromis, razumijevanje, i tako dalje, i tako dalje, no ponekad nam horoskopske osobine pokvare sreću. Doznajte što ne smijete činiti kako ne biste dozlogrdili svom partneru

Ovan
Nemojte biti prezahtjevni
Ovan očekuje (suviše) puno od sebe i onih koje voli, pa lako preuzme diktatorski način ponašanja. Da biste održali mir i sreću s partnerom, smanjite svoje (pre)visoke zahtjeve i više cijenite i trud, a ne samo rezultate.

Bik
Ne isključujte partnera
Kad zagusti, Bikovi su skloni isključiti partnera i izbjegavati suočavanje s problemima, a time problemi postaju sve veći. Nemojte se distancirati, nego budite prisutni i dostupni svom partneru.

'Znamo da brak zahtijeva trud, dugoročnu obavezu, kompromis, razumijevanje, i tako dalje, i tako dalje, no ponekad nam horoskopske osobine pokvare sreću'

Blizanci
Nemojte stalno pametovati
Blizanci uživaju u svojoj pameti, a nestrpljivi su i nervira ih kad netko nije na istoj valnoj duljini s njima. Zbog toga mogu biti skloni zanovijetanju, ili se može činiti da su izgubili zanimanje za partnera. Stoga, nemojte pametovati.

Rak
Ne odbacujte intimnost
Jedan je od prvih obrambenih mehanizama (pre)osjetljivog Raka povući se od partnera ako mu se učini da ga ovaj dovoljno ne cijeni. Rakovi se često zatvaraju vrata intimnosti i tako zbunjuju partnera koji se osjeća neželjenim.

Lav
Ne tretirajte partnera kao dijete
Lav je navikao biti vođa bilo kada i bilo kako, pa tako i u braku. No, nije baš pametna ideja šefovati životnom partneru. Odnosite se prema svom partneru kao prema sebi jednakom da biste izbjegli opasne sukobe.

Djevica
Ne ponašajte se kao da samo vi imate osjećaje
Djevica ima dobro srce i može biti pažljiva i nježna (kad je dobre volje), ali kad joj pukne film, zaboravlja da i drugi imaju osjećaje. Zbog vašeg emocionalnog narcizma partner se može osjećati zanemareno i nevažno.

Vaga
Ne gunđajte non-stop
Vaga ima poteškoća s opraštanjem grešaka, i zbogs svega što partner radi (navodno) pogrešno bit će uznemirena sve dok joj se ovaj ne opravda i ispriča. Vage, važno je odvagnuti da su svi tu i tamo skloni zabrljati.

Škorpion
Ne izigravajte žrtvu
Škorpion je jako dobar u umanjivanju njegova doprinosa problemima dok istodobno upire prstom u partnera, čak doista vjeruje kako su uvijek drugi krivi. Zapamtite da je za vezu potrebno dvoje, pa je i odgovornost obostrana.

'Kad zagusti, Bikovi su skloni isključiti partnera i izbjegavati suočavanje s problemima, a time problemi postaju sve veći'

Strijelac
Ne tajite svoje prave osjećaje
Strijelci su uobičajeno netaktični i preotvoreni u komentarima, ali kad su u pitanju njihov osjećaji, teško će to prevaliti preko jezika. Što im je netko bliži, to im je teže otvoriti se i podijeliti emocije. Ali baš to moraju učiniti...

Jarac
Ne stavljajte druge obaveze ispred braka
Jarac voli rutinu, i kad prođe romantična faza, ne trude se pokazivati osjećaje i davati prednost partneru pred svime ostalim. Često su posvećeniji poslu ili hobijima nego partneru, a nije teško zamisliti kamo ih to vodi...

Vodenjak
Ne odbijajte promijeniti svoje loše navike
Vodenjak voli imati slobodu i biti svoj, pa kud puklo, da puklo. No, puknut će vaš odnos s partnerom ako ne budete radili na sebi. I bez žrtvovanja svoje osobnosti možete se potruditi učiniti svoju vezu sretnijom i stabilnijom.

Ribe
Ne uspoređujte svoju vezu s drugima
Ribe žele najbolje za svakoga, ali često ideju “najboljeg“ preuzimaju promatrajući druge ljude. I nađu se na skliskom terenu, zaboravljajući da ništa nije tako savršeno kakvim se čini. Potrudite se na svoj način, umjesto da kopirate druge.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju