Tko će se napokon moći opustiti? Tko mora biti na oprezu? Kome na vrata kuca ljetna romansa?

Pročitajte što horoskopske znakove očekuje u lipnju. 

1. Ovan

Prva polovica mjeseca uvjerit će vas koliko vam je neka osoba važna, tko je pored vas i što govori. Dajte joj do znanja koliko vam znači jer će vam to značajno popraviti raspoloženje.

Isticat ćete se ogromnom količinom kreativne energije i kreativnosti, stoga učinite sve da je ne rasipate i iskoristite na najbolji mogući način.

Pročitajte i što ovnove očekuje u lipnju.

2. Bik

Drugi tjedan u mjesecu bit će dobro vrijeme za donošenje odluke o mogućem višednevnom putovanju, pogotovo ako dulje vrijeme niste napuštali zidove svog doma.

U drugoj polovici mjeseca, oko 20., pažljivo pogledajte kako izgleda vaša financijska situacija. Vrlo je moguće da će biti potrebno stegnuti remen i provesti plan štednje.

Pročitajte i što bikove očekuje u lipnju.

3. Blizanci

Lipanj će za vas biti izuzetno aktivan mjesec.

Za suprotni spol postat ćete vrlo privlačan zalogaj i moći ćete privući puno ljudi, među kojima će se naći i nekoliko dragulja od posebnog interesa. Obratite posebnu pozornost na jednu od ovih osoba oko drugog tjedna u mjesecu.

Počet ćete se više zanimati i za svoje financije i početi se pitati kako možete poboljšati stanje na računu.

Nakon brojnih razmišljanja doći ćete do učinkovitih zaključaka i poduzet ćete odgovarajuće korake, ali morat ćete pričekati konačne rezultate.

Pročitajte i što blizance očekuje u lipnju.

4. Rak

U mjesecu lipnju možete očekivati radosniji odnos prema svijetu i ljudima. Ovaj optimizam potaknut će vas na rad i osobni razvoj, kao i na potragu za novim duhovnim vrijednostima, koje će vam u potpunosti promijeniti život.

Na poslu će vam sve ići od ruke. Možete biti sigurni u to. Osobito u prvim tjednima mjeseca energija i entuzijazam neće vas napuštati. U vašem umu ideje će se umnožavati gotovo minutu za minutom, tako da su šanse za postizanje uspjeha vrlo blizu.

Pročitajte i što rakove očekuje u lipnju.

5. Lav

Obratite pozornost na svoje financije. Prilično ste rastrošni po naravi, a u ovom će periodu biti teže nego ikad kontrolirati svoje troškove.

Sklopit ćete zanimljivo poznanstvo sa zodijačkim lavom. Odmah ćete shvatiti da ste na istoj valnoj duljini i zajedno ćete težiti osobnom razvoju, i fizičkom i intelektualnom. Imat ćete mnogo prilika za zanimljive razgovore i zbližavanje.

Pročitajte i što lavove očekuje u lipnju.

6. Djevica

Ako ste odgađali planiranje godišnjeg odmora, onda će lipanj biti savršen mjesec za to. Ovo je najbolje vrijeme za izlazak i boravak sa svojom obitelji.

Ako niste u vezi, mogli biste završiti u naoko ludoj situaciji, no prije nego što se upustite u to, uvjerite se da se flert zaista isplati. Ni na trenutak ne gubite kontakt sa stvarnošću i ne gubite se u kompliciranom svijetu punom snova.

Pročitajte i što djevice očekuje u lipnju.

7. Vaga

Pravo je vrijeme da se prvenstveno posvetite stvarima koje se tiču svakodnevnog života.

Romansa, koju toliko tvrdoglavo mrzite, ugledat će svjetlo dana i, kao što nije teško pogoditi, život će vam se zakomplicirati. Stoga pokušajte ukrotiti svoju pomalo hiperaktivnu prirodu i potražite bijeg u duhovnoj ili umjetničkoj sferi.

U lipnju će vaša intuicija ojačati. Zato joj bezuvjetno vjerujte i vidjet ćete da će sve ispasti dobro, baš onako kako treba.

Pročitajte i što vage očekuje u lipnju.

8. Škorpion

Lipanj će biti mjesec u kojem ćete moći proširiti svoje polje interesa i vlastite aktivnosti.

Ipak, ne preuzimajte previše odgovornosti na svoja leđa jer ne možete pomoći svima. To nije na vama. Ono što možete učiniti je dati sve od sebe i pustiti druge da rade svoje.

Sredinom mjeseca, oko 18. lipnja, odahnut ćete jer ćete nekome na poslu napokon moći pojasniti što vas muči.

U ljubavnoj sferi naprosto samo dišite i vjerujte. Vjerujte da zaslužujete sreću i ona će doći.

Pročitajte i što škorpione očekuje u lipnju.

9. Strijelac

Početkom mjeseca moći ćete ispuniti jedan od svojih snova za koji malo tko zna.

Lipanj je odlično vrijeme i za spojeve, zabave ili sastanke sa suprotnim spolom. Pokušajte maksimalno iskoristiti svaki od ovih trenutaka, a ako vam sredinom mjeseca netko ponudi zajedničko putovanje, svakako pristanite. Višestruko će vam koristiti.

Na neko vrijeme će sve vezano uz posao pasti u drugi plan. Sada su vam prioriteti druge stvari.

Pročitajte i što strijelce očekuje u lipnju.

10. Jarac

Lipanj posvetite pitanjima vezanima za razvoj vaše tjelesne aktivnosti. U slobodno vrijeme vozite bicikl, idite u teretanu ili na bazen jer ćete samo tako povećati otpornost, ali i mentalno zdravlje.

To će vam pomoći i u odnosu s partnerom/icom – bez problema ćete izreći svoje potrebe i očekivanja.

Ovaj mjesec posebno pripazite u prometu.

Pročitajte i što jarčeve očekuje u lipnju.

11. Vodenjak

Lipanj bi trebao biti mjesec koji ćete u potpunosti posvetiti obitelji, prijateljima i razmišljanjima o onome što se već dogodilo.

Slušajte svoj unutarnji glas, koji će vam učinkovito reći kako dalje, a pogotovo sredinom mjeseca sugerirat će vam gotovo besprijekorna rješenja.

Pročitajte i što vodenjake čeka u lipnju.

12. Ribe

Nakon što ste u prethodnom periodu trošili mnogo vremena na vrlo važan projekt, sada će se konačno situacija smiriti,
zahvaljujući čemu ćete dobiti više slobodnog vremena, koje ćete posvetiti obitelji i odmoru.

Privući ćete pažnju osoba rođenih u znaku jarca i raka. Netko kome je kuhanje strast pozvat će vas u svoj dom. Ne može se isključiti da ovo neće biti početak vrlo zanimljivog odnosa.

Pročitajte i što ribe očekuje u lipnju.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju