Svima nam sada treba malo razonode i odmora od ozbiljnih vijesti. Zašto se onda ne bismo malo opustili uz zabavni horoskop koji će nam otkriti kakvi smo u kriznim situacijama poput ove? U nastavku provjerite kako se horoskopski znakovi ponašaju prilikom socijalnog distanciranja i izolacije.

1. Ovan

Ovan nije ni trebao u kupovinu zadnjih dana jer uvijek ima svoju zalihu neophodnih potrepština i namirnica. Tako ga ni socijalno distanciranje nije uhvatilo nespremnog. Ponosno će vam pričati o svojim konzervama graha, baterijama i kutiji za prvu pomoć. Ovan je spreman za sve situacije.

2. Bik

Distanciranje mu ne pada teško, on je odavno doktorirao izolaciju. Najviše od svega voli se zavaliti na kauč uz dobru seriju i pizzu iz dostave pa će se bez problema prilagoditi novonastaloj situaciji. Poslat će vam najbolji popis svega što obavezno morate pogledati sljedećih tjedana.

3. Blizanci

Bikovi su stručnjaci za filmove i serije, a blizance nazovite ako trebate preporuku za dobru knjigu. Oni će ovo vrijeme iskoristiti za rad na sebi, a to uključuje čitanje, čitanje i još malo čitanja. Usput će presložiti svoje police 10 puta dok ne pronađu način organizacije knjiga koji im u potpunosti odgovara.

4. Rak

Sa zadovoljstvom će brinuti za sve članove svog kućanstva, kuhati, spremati i rješavati razmirice. Oni su mirni dokle god mogu okupiti svoje najmilije i imati ih na oku.

5. Lav

Iako vole velika društva, čak su i lavovi postali oprezni i pristojno će prijateljima objasniti da se njihova glasna i vesela druženja malo moraju odgoditi. Pregledat će sve galerije fotografija u svom mobitelu i redovito se na Instagramu prisjećati ludih izlazaka.

Slika nije dostupna Brzi horoskop: Vaš znak opisan u pričici od sedam riječi

6. Djevica

Od ovna je za ovu situaciju spremnija samo djevica, apsolutna kraljica praktičnosti i opreza. Ni ona nije morala u trgovinu jerk od nje uvijek ima i brašna i kvasca. Nju ništa ne smije iznenaditi. Sto puta dnevno upozorit će vas da perete ruke i ne dirate lice.

7. Vaga

Ona koja čita sve vijesti vezane uz virus i prva ih objavljuje na društvenim mrežama. Nađe se tu i edukativnih postova o tijeku pandemije i higijeni. Ako vam treba neki podatak, zovite vagu jer ona upija sve informacije.

8. Škorpion

Tek što je donio odluku da bi napokon mogao malo izaći iz kuće nakon mjeseci samovoljne izolacije uglavnom uzrokovane velikom brojem dobrih serija, škorpion se mora pomiriti s tim da će njegov izlazak iz zone komfora malo pričekati. Nema veze, izdržat će, ionako mu se nije stvarno išlo van.

Slika nije dostupna "Šefica" ili srodna duša? Horoskop otkriva kakva ste prijateljica

9. Strijelac

Strijelac je otkazao sva svoja planirana putovanja jer zdravlje ipak voli više od avantura. Nadoknadit će on to kada se sve smiri. Sada mu preostaje samo da s čežnjom gleda stare turističke aranžmane i putuje u mislima.

10. Jarac

On ne paničari, iskoristit će ovaj period najbolje što može. Već je složio raspored za sve ukućane, a planira napraviti i mali kućni bonton jer mu svi smetaju dok pije svoju prvu jutarnju kavu. Ako ste mislili da ga možete dobiti na mobitel sad kad je prisiljen stalno biti doma, prevarili ste se jer on i mobitel provjerava po svom rasporedu.

11. Vodenjak

Nikome ne treba osamljivanje toliko koliko neovisnom vodenjaku. Međutim, kada mu kažete da nešto ne smije, on tek tada dobije želju za tim. Othrvat će se potrebi za druženjem jer zna da je to sada najodgovornije ponašanje, ali očekujte da će vas gnjaviti porukama i pozivima kad god stigne.

12. Ribe

Osjetljive ribe ionako najviše vole svoje male grupe sastavljene od najbližih ljudi pa se i one bez problema prilagođavaju situaciji. Njima će najteže pasti to što se ne mogu grliti kad god to požele, a nitko ne voli topli zagrljaj poput emotivne ribe.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju