Za neke horoskopske znakove zima nije nikakav problem. Primjerice, rakovi jedva čekaju zimu jer znaju da tada mogu bez grižnje savjesti stalno biti kod kuće. Ionako im se nikad ne izlazi i radije bi se doma izležavali ispred televizora, ušuškani u omiljenu dekicu i sa šalicom toplog čaja u rukama.

Isto vrijedi i za ribe. Bez previše napora odradit će zimsku hibernaciju. Ponekad bi ionako provele cijeli dan u krevetu samo da se ne moraju suočiti sa stvarnim vanjskim svijetom, a tijekom hladnih mjeseci imaju i ispriku za to.

S druge strane, postoje horoskopski znakovi koji jednostavno ne podnose zimu.

Jarac

Iako bi zima teoretski trebala biti njihova sezona, prva stvar koju pripadnici ovog znaka ne vole je nepredvidivost vremenskih prilika tijekom zimskih mjeseci. Magla svuda oko njih, čas je snijeg i ledeni sjeverac, a čas naporna južina donese kišu. Kako da praktični jarac išta isplanira unaprijed kad je vrijeme ovakvo?

Jarčevi vole imati kontrolu nad svime i vole znati što mogu očekivati u bližoj budućnosti, a zima im na neki način otima tu kontrolu. Nisu obožavatelji hladnoće, ali su previše ponosni da bi vam to priznali dok cvokoću ispod 10 slojeva odjeće.

Lav

Lavovi će nekako i prebroditi hladnoću. Uostalom, zima im je uvijek dobra prilika da malo obnove garderobu i guštaju u slojevitom odijevanju. Ono što im smeta jest to da se većina njihovih prijatelja tijekom zime začahuri kod kuće, a oni bi tako voljeli nekamo ići.

Par Otkrijte najbolji ljubavni savjet za svaki horoskopski znak

Nedostaju im izlasci, druženja, ona ljetna spontanost kada u dvije minute dogovorite popodnevnu kavu koja se onda pretvori u večernju čašu vina.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju