Svaki tjedan dobijemo novu internetsku zvijezdu, a ovaj put pažnju medija zadobila je jedna 60-godišnjakinja.

Baka sedmero unučadi iz SAD-a ima svoj YouTube kanal na kojem fanovima daje razne savjete o izgledu, ali u njezinu najveću beauty tajnu nitko ne vjeruje.

Internet je poludio za jednom zanimljivom bakom. Amerikanka Melissa iz države Tennessee većinu svog vremena provodi sa svojih sedmero unuka, a u slobodno vrijeme radi beauty tutoriale za svoj YouTube kanal 'Melissa55'.

 

A photo posted by Melissa (@msmelissa55) on

Upravo ju je to preko noći pretvorilo u novu internetsku zvijezdu. Naime, Melissa ima 60 godina, a izgleda barem 20 godina mlađe i u svojim videima tvrdi da se nikada nije podvrgnula nikakvoj estetskoj operaciji.

Svi se pitaju kako je onda moguće da izgleda tako dobro, a ona kaže da je tajna u hidratantnoj kremi. Točnije, u tome što ju nikada ne nanosi. Smatra da hidratantna krema kožu čini 'lijenom' i uzrokuje njezinu obješenost stoga ona redovito odlazi kod kozmetičara na piling i koristi isključivo kreme protiv bora s retinolom.

 

A photo posted by Melissa (@msmelissa55) on

Ovim priznanjem navukla je na sebe puno komentara oštrih kritičara koji tvrde da je u njezinim godinama nemoguće imati ovako glatku i zategnutu kožu bez pomoći hidratantne kreme, ali i estetskih zahvata ili botoksa.

Je li Melissin izgled uistinu u potpunosti dar majke prirode ili ipak potpomognut, procijenite sami kada pogledate njezine video blogove.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju