Vojvotkinja od Cambridgea ikona je stila i trendseterica koju brojne djevojke i žene vole kopirati. Od lijepih dnevnih i večernjih kombinacija nije se odrekla ni u drugoj trudnoći. Štoviše, u posljednje vrijeme viđamo je u hrabrim crnim haljinama od tila i čipke koje naglašavaju njenu prekrasnu mliječnu put, neporecivi seksepil, ali i trudnički trbuščić

Catherine Middleton još jednom je dokazala svoju modni stil pojavivši se na gala kraljevskoj večeri u dugoj crnoj haljini s čipkastim rukavima.

Riječ je o elegantnoj haljini s potpisom Diane von Furstenberg, koju je kraljevna kombinirala uz decentnu šminku, biserne naušnice te elegantu pundžu i odgovarajuću torbcu.

Catherine Middleton zrači trudničkim sjajem i plijeni pažnju odvažnom garderobom koja sadrži sve više tila i čipke.

I u sofisticiranom izdanju te s trudničkim trbuščićem koji se u 16 tjednu trudnoće jedva naslućuje, lijepa je Catherine okretala glave očaranih gostiju na gala večeri u London Palladiumu.

Štoviše, pod  mentorskim vodstvom stilistice Natashe Archer koja odnedavno predlaže odjevne kombinacije za vojvotkinju, primjećuje se lagani zaokret prema seksepilnijim krojevima i tkaninama koji naglašavaju njenu mladost i atraktivnost unatoč drugoj trudnoći.

Vojvotkinja od Cambridgea u čipkastoj je haljini snimljena na  večeri namijenjenoj kraljevskoj obitelji po imenu Royal Variety Performance kojoj je prisustvala u društvu supruga – princa Williama.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju