Zgodne djevojke i žene i u listopadu uživaju u kupanju u Nacionalnom parku Krka. Među njima posebno se istaknula lijepa plavokosa sirena u bikiniju, koja je pokazala lijepu figuru

Kupanje usred listopada uobičajena je pojava u Nacionalnom parku Krka. Tako se na subotnjih 16 stupnjeva Celzijevih, koliko je iznosila temperatura u ovom prekrasnom turističkom odredištu, skupila grupica najhrabrijih kupačica i kupača koji su uživali u rijeci Krki.

Lijepa kupačica iz NP Krka pokazala je fantastičnu liniju u bikiniju

Među njima pažnju je posebno privukla zgodna djevojka koja je pokazala fantastičnu liniju odjevena u bikini crnog gornjeg dijela i donjeg dijela u zelenoj boji. Pogledajte i boginju s Krke čija je fotografija dostojna 650.000 lajkova.

Gužva u Nacionalnom parku Krka, koji ove godine ruši sve rekorde posjećenosti, i dalje je kao u srcu ljetne sezone. Turisti sa svih strana svijeta obilaze NP Krka, kupaju se, šeću i uživaju u ljepotama koje nose sa sobom kao uspomene.

Prošli tjedan Nacionalni park Krka prvi put u povijesti prešao je brojku od milijun posjetitelja. A upravo toliko lajkova zaslužuje fotografija lijepe 'sirene' koja i u listopadu uživa u ovom skradinskom dragulju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju