Ovaj tjedan na zagrebačkim ulicama vidjeli smo puno zanimljivih street style kombinacija, a posebno se istaknula jedna lijepa crnka u hrabroj bundi

Na spomen Marlene Dietrich, Grace Kelly i ostalih zvijezda zlatnog oba Hollywooda u misli nam se vraćaju slike tih legendarnih ljepotica u raskošnim odjevnim izdanjima koja su uvijek nadopunjavale nezaobilaznim bundama.

Upravo su holivudske dive svojim stilom odijevanja pretvorile bundu u odjevni komad koji simbolizira glamur. Bez obzira na to što se nosi ispod nje, elegantna haljinu ili casual hlače uz pulover, bunda će podići baš svako modno izdanje.

Nekada su se nosile samo bunde od pravog krzna i u klasičnim bojama poput smeđe ili crne, a danas su na tržištu dostupni modeli od lažnog krzna i u svim zamislivim bojama. Najdojmljivija svakako je crvena bunda, a upravo je nju nosila jedna lijepa dama u šetnji centrom Zagreba.

Kombinirala ju je s crnim trapericama, peplum bluzom kariranog uzorka, čizmama, torbom i šeširom u crnoj boji. Hrabrim odabirom crvene bunde koja uistinu nije svakodnevan prizor u street style kombinacijama Hrvatica pokazala je kako uz dodatak ovog upečatljivog odjevnog komada baš svaka žena može izgledati kao diva.

Pogledajte modele bundi od lažnog krzna u kojima nema zime.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju