Lejla Filipović podijelila je sa svojim obožavateljima na Instagramu netipični nedjeljni jelovnik koji je skuhala svojoj obitelji, a koji se sastoji od sezonskih namirnica.
Bivša hrvatska misica za ručak je poslužila ukusnu juhu od kopriva, a za glavno jelo jaja pečena na kajganu s mladim lukom i šparogama, te finom salatom od mlade blitve i špinata.
Ne samo da je riječ o ukusnom i laganom obroku prepunom vitamina i minerala koji jačaju imunitet organizma i uspješno se bore protiv mnogih bolesti, već i sastojcima koji proljepšavaju.
Kopriva je bogata provitaminom A koji je važan sastojak zdrave kože i kose, ali i važni sastojak koji jamči dobar vid. Jaja su, pak, odličan izvor bjelančevina koji grade sve stanice u organizmu, ali i vitamina E koji jamči elastičnost kože.
Ne treba zaboraviti ni blagodat zelenog lisnatog povrća koji sadrži lutein te štiti kožu od UV zračenja. Uz to je odličan izvor vitaminima A i C koji su neophodni za zdravlje kože, kose i noktiju.