Proveli smo anketu među pripadnicama ljepšeg spola i doznali što ih to najviše živcira kada su u pitanju njihovi partneri. U nastavku pročitajte kojih 15 muških navika Hrvatice dovodi do ludila.

1. “Zamaže cijelu kuhinju kada kuha, uključujući i kompletno suđe koje imamo. To je nevjerojatno. Na primjer, ako kuha juhu svaki put kada je proba uzme novu žlicu i samo je baci u sudoper. I tako deset puta. To je deset žlica. Nije normalan.”

Ne zna pokupiti mrvice sa stola. Samo ih rukom sa stola makne na pod.

2. “Ne zna pokupiti mrvice sa stola. Samo ih rukom sa stola makne na pod. Pogađajte tko jedini u kući usisava i pere taj isti pod.”

3. “Svako malo mi zaštopa lavabo dlačicama. Ne da mu se pokupiti ih kad se obrije nego sve lijepo vodom potjera u odvod.”

4. “Nikada ne pere suđe. Jednom je radio neku tjesteninu, umak mu je zagorio i neopranu zdjelu je ostavio pored sudopera. Stajala je tamo dva tjedna, ali iz principa je nisam željela oprati. Uzgojio je koloniju gljivica u toj glupoj zdjeli. Na kraju smo se posvađali zbog toga. “

5. “Sve mu moram ponavljati milijun puta. Ne pada mu na pamet zapisati bitne stvari, sve će on zapamtiti. Moš’ mislit.”

6. “Ostavi dlake po cijeloj kupaonici nakon brijanja. Svugdje ih ima, na umivaoniku, na čistim ručnicima, na podu, na sapunu.“

7. “Uvijek mi uneredi školjku. Naravno da ne pobriše za sobom. Poludim na to.”

8. “Moram ga hvaliti kada napravi nešto što ja radim svaki Božji dan. Ja kuham deset dana za redom, a onda on skuha jednu večeru i ako mu ne udijelim 100 komplimenata, naljuti se.“

Svako malo mi zaštopa lavabo dlakama. Ne da mu se pokupiti dlake kad se obrije.

9. “Ništa ne želi raditi po kući. Baš ništa. Na sve ga moram tjerati jer se on nikada sam ne sjeti napraviti nešto.”

10. “Iznošenje smeća je njegov zadatak, ali uvijek ga moram podsjetiti na to. Živimo skupa već 6 godina, a on i dalje zaboravlja da je ispod sudopera kanta sa smećem za koju je on zadužen.“

11. “Pojest će sve što nađe u kuhinji, ali ne bi otišao do dućana po špeceraj. Samo me nazove nakon posla i kaže što treba kupiti.”

12. “Nikada ne pokupi veš sa štrika. Najgore je po ljeti kada se veš zaprži na suncu. Tu i tamo se sjeti pobrati ga, ali onda ga smota u dvije-tri hrpe i nagura u ormar. Zadavila bih ga ponekad.”

13. “Njegovih smrdljivih čarapa ima po cijeloj kući. Ne kužim kako ih uspije baciti na toliko različitih mjesta, napadaju me sa svih strana.”

14. “Uvijek sebi uzme zadnji komad hrane i ne ponudi da podijelimo popola.”

15. “Picajzla je kada kupuje odjeću. Frajeri su zapravo gori od žena kada je u pitanju šoping. Sve mu mora biti savršeno u milimetar.”

Provjerite koja je idealna količina seksa u vezi prema mišljenju Hrvatica i što su za njih najveći neugodnjaci u svakom ljubavnom odnosu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju