Što žene žele? To se pitaju mnogi muškarci, pogotovo kada je u pitanju seks. U razgovoru s našim čitateljicama saznali smo što zapravo očekuju u krevetu od partnera, što im je najvažnije i što ih najviše uzbuđuje.

1. Volim kada obrati pažnju na to što me pali. Meni nije problem govoriti mu što mi je napeto i što mi može raditi, ali kada on to sam primijeti i iznenadi me – e to mi je totalni afrodizijak, kaže Mihaela.

2. Trud, želim da se potrudi. Ne podnosim kada muškarac svaki put samo leži i čeka da ja sve odradim. To mi je odmah znak da mu moje zadovoljstvo nije bitno, da je on sam sebi najvažniji i to me baš odbija, otkriva Ivana.

3. Očekujem predigru. Ima stvarno puno muškaraca koji još nisu shvatili koliko je važna, ističe Danijela.

4. Meni je 'dirty talk' super, to uvijek začini situaciju, bez toga mi seks nije uzbudljiv, priznala nam je Tanja.

5. Želim da mi uzvrati oralac. Nema ništa gore od frajera koji ga očekuje od mene, a poslije se pravi lud, kaže Tamara.

6. Dogodilo mi se puno puta da moj partner svrši i onda zaboravi da postojim. Ne mora svaki seks završiti orgazmom, ali očekujem da se muškarac barem potruditi pružiti mi ga, rekla nam je Ana.

7. U krevetu najviše želim spontanost. Ne moramo svaki put izvoditi nekakve vratolomije, ali treba mi povremeno odmak od monotonije, otkrila je Marija.

8. Očekujem da me želi, najvažnije mi je da se osjećam poželjno. Kada osjetim da je lud za mnom i da me se ne može zasititi, onda sam opuštena i spremna na sve, ističe Jelena.

9. Treba mi komunikacija tijekom seksa. Znam da nekim ženama to nije važno, ali meni je to neophodno. Volim kad jedno drugo zavodimo riječima ili se smijemo neugodnjacima koji nam se dogode. Glavno da se priča, to očekujem, kaže Vjekoslava.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju