Domaći kreativni projekt Think Ink predstavio je neodoljive čestitke za sve prigode. Iako je ubrzani razvoj tehnologije komunikaciju putem papira i olovke stavio u old school kategoriju, a na papir se ovih dana ispisuju još samo popisi za kupovinu ili eventualno to do liste, trendovi u svijetu pokazuju da se ‘’slovo na papiru’’ vraća na velika vrata

Think Ink voli tehnologiju, ali istovremeno želi podsjetiti ljude na šarm, stvarne emocije, pa čak i dozu romantike koje nekoliko riječi ispisanih olovkom na papiru s lakoćom postižu, dok SMS poruka, Facebook post ili e-mail jednostavno nemaju taj efekt.

Čestitke Think Ink nastale su u Hrvatskoj, a među njima nalaze se one namijenjene vjenčanjima, rođendanima, krštenjima, useljenjima, diplomama,...

Zabavne, originalne i duhovite poruke, ali i one romantične, upakirane su u moderan dizajn, a vašim će najdražima garantirano izvući osmijeh na lice i ostati kao draga i trajna uspomena.

Čestitke Think Ink u cijelosti su producirane u Hrvatskoj, a izbor od 56 motiva gotovo je garancija da ćete među njima pronaći svoje favorite za svaku priliku. Među njima nalaze se one namijenjene vjenčanjima, rođendanima i krštenjima, ali i sretnim useljenjima, zasluženim diplomama, romantičnim prilikama, pa čak i onima u kojima ste nešto i zeznuli pa ćete se možda iskupiti baš s jednom neodoljivom čestitkom ili pak inspirirati dragog prijatelja i poželjeti mu sreću na novom poslu, preseljenju u drugi grad, državu ili mu jednostavno zahvaliti na nečemu. Izbor je povelik i originalan, a kako jedna od njih 56 kaže - samo nebo je granica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju