Hrvatski kišobran predstavio je pravu malu revoluciju u proizvodnji kišobrana. Ova tvornica kišobrana iz Zaprešića od sada izrađuje personalizirane kišobrane s bilo kojim motivom koji poželite

Želite kišobran sa slikom svoga grada? Kućnog ljubimca? Najdražeg glumca? Ili kišobran na koji je apliciran crtež vašeg djeteta?

Želite kišobran sa slikom svog kućnog ljubimca? Najdražeg glumca? Ili kišobran na koji je apliciran crtež vašeg djeteta? To je sada moguće zahvaljujući Hrvatskom kišobranu

Sve je to sada moguće zahvaljujući poduzeću Hrvatski kišobran iz Zaprešića čiji su ljupki i originalni kišobrani domaće proizvodnje već stekli brojne obožavatelje, a nakon ove 'revolucije' Hrvatski kišobran bez sumnje će se još češće viđati na ulicama.

Naime, Hrvatski kišobran razvio je tehnologiju za pojedinačno stavljanje fotografija na kišobrane. Narudžbe primaju putem Facebook stranice Hrvatski kišobran, a izabranu fotografiju možete poslati mobitelom ili putem elektronske pošte. Na kišobran se može aplicirati i skenirani crtež, a što je bolja rezolucija to će fotografija ljepše izgledati na kišobranu. Na kišobran se može aplicirati i skenirani crtež. Zato, mašti na volju i zabavite se kreiranjem vlastitog personaliziranog kišobrana!

Cijena kišobrana je 250 kuna s dostavom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju