Iza modnog brenda GiVa design krije se mlada dizajnerica Kristina Zorčić. Doživjevši poslovno razočaranje, svoje bogato dizajnersko iskustvo odlučila je iskoristiti u svrhu stvaranja unikatne i udobne odjeće za žene i djevojčice

Galerija GiVa kolekcija - 2 GiVa kolekcija - 7 GiVa kolekcija - 6 +4 Kreacije brenda GiVa design Nakon završenog Tekstilno-tehnološki fakulteta mlada dizajnerica Kristina Zoričić zaposlila se u struci gdje je najviše vremena provodila kreirajući odjeću za djevojčice, a kasnije i za žene.

GiVa design je hrvatski brend.

Nakon 10 godina iskustva u svijetu dizajna odlučila je osmisliti vlastiti brend naziva GiVa design.

Povod toga bilo je njezino posljednje poslovno razočaranje koje je rezultiralo odlukom za pokretanjem vlastitog posla. Započela je gotovo iz ničeg. GiVa design je namjenjen svim ženama, djevojkama i djevojčicama koje vole biti posebne i jedinstvene, istaknula je Kristina.

Unikatnu odjeću dizajnerica radi po mjeri svojih klijentica. Upravo je zato svaka kreacija izrazito udobna i ugodna. Osim majica, suknja i haljina u kolekciji se mogu naći i modni dodaci.

Odjeća koju radim je prvenstveno udobna. Ona ne smije sputavati već naglašavati vrline i sakriti pokoju manu, rekla je Kristina. Dizajnerica od materijala najčešće bira pamuk, muslin i mekani jersey. Materijal i boju možete odabrati i sami.

Brend je pokrenula Kristina Zoričić.

Zaštitni znak koji krasi njezinu odjeću je vila Raščupanka koja je nastala kao ideja Kristinine starije kćeri Gite. Vile dizajnerica ručno oslikava na majice i haljine pri čemu je svaki odjevni komad pravo malo remek djelo.

Moja starija kćer Gita poželjela je majicu za vrtić s vilom, kako bi joj ispunila tu želju odlučila sam je napraviti. Danas se moje vile nalaze na odjeći koje nose žene po cijeloj Hrvatskoj.

Ukoliko i vi želite imati originalnu odjeću u kojoj je utkana velika ljubav i strast prema modi pogledajte što sve nudi GiVa design na službenoj ili  facebook stranici.
GiVa kolekcija - 1 Kreacije brenda GiVa design (Foto: GiVa)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju