Istraživanja su pokazala da visoki muškarci djeluju muževnije suprotnom spolu, samopouzdaniji su u životu, a u velikom broju slučajeva i uspješniji u poslu od niskih muškaraca. Ne čudi stoga što žena obožavaju visoke muškarce.

Galerija Fotografija Franke Batelić i Vedrana Ćorluke s njihovog vjenčanja Danijela Martinović u vezi je s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem I u štiklama Eva Višnjić je znatno niža od svojeg supruga Gorana +5 Danijela Martinović bila je u dugogodišnjoj vezi i s Petrom Grašom

I Danijela Martinović jedna je od takvih žena. Hrvatska pjevačica uistinu voli visoke muškarce.

Dugi je niz godina bila u vezi s 196 centimetara visokim pjevačem Petrom Grašom, a odnedavna se viđa i sa znatno višim kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem. Uz to je vrlo sitna - visoka tek 152 centimetara, zbog čega je često nazivaju džepnom Venerom.

Danijela Martinović u vezi je s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem Danijela Martinović u vezi je s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem (Foto: Boris Kovacev/Cropix)

Niske žene koje su u vezi s visokim muškarcima vole nositi cipele s vrtoglavom potpeticom kako bi smanjile razliku u visini.

Danijela Martinović bila je u dugogodišnjoj vezi i s Petrom Grašom Danijela Martinović bila je u dugogodišnjoj vezi i s Petrom Grašom (Foto: Srdjan Vrancic/Pixsell)

No i u najvišim potpeticama teško je parirati muškarcu koji je visok 2,16 metara. Najbolje to zna hrvatska poduzetnica Jasmina Bagarić, koja je udana za bivšeg košarkaša Dalibora Bagarića.

Jasmina Bagarić znatno je niža od svojeg supruga i bivšeg košarkaša Dalibora Jasmina Bagarić znatno je niža od svojeg supruga i bivšeg košarkaša Dalibora (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

Veliku razliku u visini imaju i bivša miss Dalmacije Viktorija Rađa i njezin suprug Dino, kao i model Kristina Zubac i njezin suprug Ivica, koji igra košarku za Los Angeles Clipperse.

10 slavnih žena koje si "polome" vrat svaki put kad žele poljubac Mila Kunis i Ashton Kutcher Košarkaš Chris Bosh je visok 2,11 m, a njegova žena Adrienne 1,52 m Natalie Portman i Benjamin Millepied +0 Sarah Michelle Gellar i Freddie Prinze Jr.

Niske žene znaju da će "polomit" vrat svaki put kada žele poljubiti visokog muškarca, dok su visoki muškarci svjesni da će se morati zgrčiti kako bi ponudili usne za taj čin.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte domaće parove s velikom razlikom u visini.

Kristina Zubac izgleda majušno pokraj svojeg supruga Ivice visokog 2,13 metara Kristina Zubac izgleda majušno pokraj svojeg supruga Ivice visokog 2,13 metara (Foto: Guliver)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju