Maji Petrović je samo šest godina, a od svibnja 2014. liječi se na KBC-u Rebro gdje joj je dijagnosticiran neuroblastom, zloćudni tumor nadbubrežne žlijezde s metastazama u limfnim čvorovima vrata te u koštanoj srži. Jedina nada maloj Maji je liječenje u Salzburgu u Austriji, a u troškovima liječenja možete pomoći i vi dolaskom na odbojkašku utakmicu koja se igra sutra u SD Sutinska Vrela

Dirnuti pričom i Majinom veliko voljom za životom, Odbojkaški klub Olimpik inicirao je i organizirao humanitarni događaj gdje će sav prihod od prodaje karata za prvenstvenu utakmicu 3. kola 1.B odbojkaške lige između OK Olimpika i OK Karlovac donirati na račun male Maje za liječenje u Austriji.

Šestogodišnja Maja Petrović više od godinu dana bori se s neuroblastomom, zloćudnim tumorom nadbubrežne žlijezde s metastazama u limfnim čvorovima vrata te u koštanoj srži.

Utakmica se igra u subotu 24. listopada u 17.45 u dvorani SD Sutinska Vrela, Podsusedski trg 14B. Pozivamo sve ljude velikih srca da dođu na subotnju utakmicu i pošalju ljubav i solidarnost maloj Maji koja se liječi u Austriji.

Za više detalja o akciji možete pročitati na stranici olimpik.hr.

Karte se mogu i naručiti preko maila karte@olimpik.hr ili na broj 091 959 1953.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju