Grudi su oduvijek bile simbol ženstvenosti, a gotovo da i ne postoji muškarac koji može ostati indiferentan na zanosne ženske obline. Podaci prikazani u karti svijeta donose vrlo zanimljive podatke o prosječnoj veličini ženskih grudi po kontinentima i zemljama, a na listi se nalazi i Hrvatska. Doznajte koja je prosječna veličina ženskih grudi u Hrvatskoj


Šarena karta svijeta
otkriva prosječnu veličinu ženskih grudi po kontinentima i zemljama diljem svijeta. Svaka veličina košarica označena je zasebnom bojom, a istom su bojom obojene i zemlje svijeta.

Statistički podaci sakupljeni iz cijelog svijeta otkrivaju kako su žene s najvećim grudima na svijetu žive u sjevernijim zemljama.

Hrvatska, zajedno sa susjednom nam Bosnom i Hercegovinom se može pohvaliti jednima od najobdarenijih žena Europe, s veličinom grudi broj četiri

Na vodećem mjestu su rasne Ruskinje, Šveđanke, Norvežanke i Finkinje, ponosne vlasnice najraskošnijeg poprsja na svijetu koje se mogu pohvaliti prosječnom veličinom košarice većom od D, odnosno veličinom grudnjaka od 5 na više.

Hrvatska, zajedno sa susjednom nam Bosnom i Hercegovinom se može pohvaliti jednima od najobdarenijih žena našeg poluotoka s veličinom grudi broj četiri i košaricom D, a odmah pored slijede ih Njemice, Čehinje, Mađarice, Nizozemke, Švicarke, Austrijanke i Bugarke.

Prema karti, najmanje grudi u Europi imaju Albanke (skromnu dvojku), dok se Talijanke, Britanke, Francuskinje, Grkinje, Rumunjke, Srpkinje, Slovakinje i Poljakinje se mogu pohvaliti lijepom, prosječnom trojkom.

Žene s grudnjakom broj 1 ili košaricom A većinom žive u Aziji i Africi te u Meksiku i na Grenlandu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju