Crni petak je možda prošao, ali mi smo pronašli trgovinu koja ima 'Black weekend' (Crni vikend) što znači da su cijene snižene čitav vikend. U ponudi je i set kistova za šminkanje čiji je dizajn inspiriran obožavanim jednorozima.


U hrvatskoj web trgovini Pink panda pronašli smo artikl koji bi svaka prava ljubiteljica jednoroga trebala imati u svojoj kozmetičkoj torbici – jednorog kistiće za nanošenje šminke brenda Mayani Design.

Cijena seta jednorog kistova za make-up inače je 221,99 kuna, ali tijekom Crnog vikenda sniženi su za čak 64 posto te koštaju 79,99 kuna



Kistovi se prodaju u setu od 10 komada, veganski su proizvod te niti jedan njihov sastojak nije testiran na životinjama. Kistovi imaju meku dlaku koja nanošenje make-upa čini brzim i jednostavnim.

Cijena seta jednorog kistova za make-up inače je 221,99 kuna, ali tijekom Crnog vikenda sniženi su za čak 64 posto te koštaju 79,99 kuna.

Set sadrži kist za nanos pudera u prahu, kist za nanos rumenila i bronzera, kist za konturiranje, kist za highlighter, veći kist za sjenilo, manji kist za sjenilo, manji kist za blendanje, veći kist za blendanje, kist za nanos korektora i kist za preciznije konture.

I tko onda ovaj best seller trgovine Pink panda ne bi poželio u svojoj make-up kolekciji? Ili još bolje, pronaći pod božićnom jelkom?

Jednorog kistovi za nanošenje make-upa Mayani Design jednorog kistovi za make-up (Pink panda), 79,99 kn (Foto: www.pinkpanda.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju