Došlo je i to doba godine! Miris zime osjeća se u zraku, a zajedno s njim miris kuhanog vina i ukusnih blagdanskih jela od kojih nam svima rastu zazubice.

Ovo je ujedno i vrijeme u kojem uživamo u društvu naših najdražih! Vrijeme kada se svi okupljamo kako bismo uživali u čaroliji i zajedništvu ovog, tako posebnog dijela godine. A nekako baš u ovo vrijeme nastaju i najljepše uspomene. Uspomene na blagdanske kolače i jela… na osobe s kojima smo ih radili, pritom se smijali i stvarali svoje posebne trenutke… koji nam uvijek izmame osmijeh na lice.

Ove godine pripremite svoje savršene blagdanske slastice i stvorite uspomene kojih ćete se sjećati zauvijek uz Delimano obiteljski set za pripremu slastica! Čarolija seta skrivena je baš u njemu - samo ga otvorite. Tu se nalazi sve što je potrebno za pripremu savršenih jela, koja će blagdane učiniti još čarobnijima. Zdjela za miksanje ima poklopac koji sprječava prskanje, zbog čega ćete manje čistiti kuhinju nakon pripremanja jela, a vrijeme provoditi s onima koje volite.

Pripremite blagdanske kolače uz Delimano obiteljski set za pripremu slastica Pripremite blagdanske kolače uz Delimano obiteljski set za pripremu slastica Foto: PR

Zahvaljujući nastavcima za ribanje i sjeckanje koji se jednostavno stavljaju na poklopac naribajte čokoladu ili sastojke za salatu odmah u zdjelu. Uz to, u zdjeli za miksanje pronaći ćete i ručni mikser koji je uvijek potreban u pripremi omiljenih kolačića. I na kraju, tu su i posebni 3D kalupići za keksiće zbog kojih će božićno drvce ili snjegović oživjeti i naprosto razveseliti sve. Ne samo okusom, već i izgledom!

Zato, požurite! Svoj Delimano obiteljski set za pripremu slastica samo do kraja prosinca potražite na popustu od čak 50%, po cijeni od samo 199,95 kn u Top Shop i Dormeo prodajnim mjestima ili na www.delimano.hr i stvorite najljepše uspomene, uz savršene i ukusne zalogaje.
I neka priprema savršenih blagdanskih slastica počne!

 

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju