Ljubav se iskazuje na razne načine, pa i nekim naizgled običnim djelima koja muževi rade za svoje supruge. A glumica Blake Lively otkrila je da se njezin suprug Ryan Reynolds odlično snalazi u jednom poslu u kojem većina muževa ipak nije vješta. Blake je na svom Instagramu objavila video u kojem joj Ryan – boji kosu.

S obzirom na stroge epidemiološke mjere koje su i dalje na snazi diljem SAD-a, i mnoge slavne zvijezde postale su vješte u kućnom bojenju kose, a među njima i glumica Blake Lively. I ne samo ona već i njezin suprug Ryan Reynolds.

Otkriveno je to u videu koji je Blake podijelila na Instagramu snimljenom u kućnom ambijentu dok je Ryan pomagao svojoj voljenoj da oboji kosu. Zajedno su uspjeli obaviti dobar posao, što se vidi na fotografiji glumičine svježe obojene kose koju je Blake objavila uz video. Ryanova vještina u bojenju kose oduševila je mnoge koji su komentirali:

To je ljubav.

Muškarac sa skrivenim talentima.

Što on ne zna raditi?!

Slika nije dostupna Blake Lively: Izdanje božice s jednim detaljem koji se obožavateljima ipak nije svidio

Ionako smo uvijek pomalo zavidjeli Blake Lively na braku s jednim od najseksi holivudskih glumaca, a sada smo još i malkice više ljubomorni.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju