Božić i boje idu ruku pod ruku, pa tako uz klasične božićne boje poput crvene i zelene svake godine imamo i neke nove trendove koji nas mogu inspirirati u dekoriranju. Ovih blagdana osvojila nas je kombinacija dviju boja, tako elegantna, bogata i svečana.

Galerija Božić u ljubičasto-zlatnoj kombinaciji - 10 Božić u ljubičasto-zlatnoj kombinaciji - 6 Božić u ljubičasto-zlatnoj kombinaciji - 4 +6 Božić u ljubičasto-zlatnoj kombinaciji za elegantan i svečani dojam

Kombinacija ljubičaste i zlatne boje veliki je trend u blagdanskom uređenju doma, a njihov kontrast stvara uistinu predivan dojam. Hladnija ljubičasta i topla zlatna lijepo si komplimentiraju, a super je što možete kombinirati različite nijanse ljubičaste, od onih najsvjetlijih do najtamnijih, jer svaka kombinacija izgledat će skladno i pogođeno.

Božić u ljubičasto-zlatnoj kombinaciji - 4 Blagdanski stol dekoriran u kombinaciji ljubičaste i zlatne boje (Foto: Living4media)

I zlatna i ljubičasta sinonim su za otmjenost i profinjenost, a prostoru će dati i dašak luksuza. Bilo da spoj ljubičaste i zlatne prevladava u blagdanskom uređenju doma ili te dvije boje koristite decentnije u obliku manjih dekoracija, možete biti sigurni da će prostor zablistati, a vi biti i prezadovoljni.

20 fotografija koje će vam dati ideju kako blagdanski dom ukrasiti božikovinom Božikovina Božikovina kao dio blagdanskog uređenja - 15 Božikovina kao dio blagdanskog uređenja - 14 +15 Božikovina kao dio blagdanskog uređenja - 13

Mezimci blagdana: Ideje za božićne dekoracije s ljupkim češerima Božićne dekoracije s češerima - 11 Božićne dekoracije s češerima - 9 Božićne dekoracije s češerima - 10 +10 Božićne dekoracije s češerima - 14

Ideje za dekoriranje doma u kombinaciji ljubičaste i zlatne boje, od uređenja blagdanskog stola do kićenja božićnog drvca, pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Božić u ljubičasto-zlatnoj kombinaciji - 9 I božićna drvca jako vole kombinaciju hladnije ljubičaste i tople zlatne boje (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju