Božić i boje idu ruku pod ruku, pa tako uz klasične božićne boje poput crvene i zelene svake godine imamo i neke nove trendove koji nas mogu inspirirati u dekoriranju. Ovih blagdana osvojila nas je kombinacija dviju boja, tako elegantna, bogata i svečana.

Galerija Božić u ljubičasto-zlatnoj kombinaciji - 10 Božić u ljubičasto-zlatnoj kombinaciji - 6 Božić u ljubičasto-zlatnoj kombinaciji - 3 +6 I božićna drvca jako vole kombinaciju hladnije ljubičaste i tople zlatne boje

Kombinacija ljubičaste i zlatne boje veliki je trend u blagdanskom uređenju doma, a njihov kontrast stvara uistinu predivan dojam.

Hladnija ljubičasta i topla zlatna lijepo si komplimentiraju, a super je što možete kombinirati različite nijanse ljubičaste, od onih najsvjetlijih do najtamnijih, jer svaka kombinacija izgledat će skladno i pogođeno.

I zlatna i ljubičasta sinonim su za otmjenost i profinjenost, a prostoru će dati i dašak luksuza. Bilo da spoj ljubičaste i zlatne prevladava u blagdanskom uređenju doma ili te dvije boje koristite decentnije u obliku manjih dekoracija, možete biti sigurni da će prostor zablistati, a vi biti i prezadovoljni.

Ideje za dekoriranje doma u kombinaciji ljubičaste i zlatne boje, od uređenja blagdanskog stola do kićenja božićnog drvca, pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Ljubičasti Božić Ljubičasti Božić (Foto: Living4media)

Nek' se zeleni! Kako da božićno drvce izgleda čarobno i bez crvene i zlatne Zelena boja Božićno drvce sa zelenim ukrasima Zeleno božićno drvce +5 Zeleni božićni ukrasi Najljepši trendovi u ukrašavanju koji će vladati ovoga Božića Božićno drvce Najljepši božićni trendovi u ukrašavanju - 8 Najljepši božićni trendovi u ukrašavanju - 4 +5 Najljepši božićni trendovi u ukrašavanju - 6

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju