Ako još nemate poklone za vaše najmilije krajnje je vrijeme da se bacite na posao.

Galerija Blogerica Matea Halilović za zamatanje koristi smeđi papir Ideje za zamatanje poklona - 10 Ideje za zamatanje poklona - 9 +6 Ideje za zamatanje poklona - 7  

Vaš poklon možda će biti kupljen u trgovini, a možda će biti nešto što ste sami izradili. Za koju god opciju da se odlučite, taj poklon morate zamotati - a zamatanje poklona može biti prava mala umjetnost.

Iako i klasično zamatanje, ono u kojem kupite neki ukrasni papir s božićnim uzorkom i mašnicu, uvijek dolazi u obzir, možda je ovo godina u kojoj ste odlučili biti malo kreativniji, a kao inspiracija vam može poslužiti Matea Halilović koja je nekoliko ideja podijelila na svom blogu Little things by Matea.

Zadnjih nekoliko godina Matea za zamatanje koristi isključivo jednobojni, smeđi papir jer joj, objašnjava, daje bezbroj mogućnosti za poigrati se s različitim detaljima.

Od ostalih dekoracija možete koristiti što god poželite ili pronađete kod kuće – špagu, razne vrpce, kuglice, zelenilo, češere, kvačice itd. Ja sam se poigrala i crnim markerom te sam na jedan dar ispisala HO HO HO, objašnjava Matea koja je od smeđeg papira sama izradila i ceduljice.

Kako je koristila dekoracije pogledajte u našoj galeriji, a Matea napominje da joj se kod ovakvih pakiranja najviše sviđa to što je svaki dar drugačiji, a opet svi divno idu zajedno.

I ako se pita nas, toliko su lijepi da bi nam bilo (skoro) žao odmotati ih.

Pogledajte i 10 knjiga koje trebaju naći mjesto pod borom.

Od ostalih dekoracija možete koristiti što god poželite Od ostalih dekoracija možete koristiti što god poželite Foto: Blog Little things by Matea

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju