Božić je vrijeme darivanja i naravno da nije ono materijalno najbitnije, ali svi volimo svoje bližnje iznenaditi barem nekom sitnicom. Ta sitnica postaje još čarobnija ako je lijepo umotana.

Pakiranje poklona može biti itekako kreativan i zabavan proces, a konačni rezultat uz malo truda može biti toliko dobar da će vašim najdražima biti čak i malo žao poklon otvarati.

Postoji mnoštvo ideja za zamatanje poklona zahvaljujući kojima će oni izgledati spektakularno, a dio njih izdvojili smo i u našoj galeriji.

Ovisno o opciji za koju se odlučite, trebat će vam komadi platna, stare novine, češeri, trakice, eukaliptus i drugo zelenilo, fotografije, kuglice, ukrasne trakice... i još malo želje i dobre volje.

Prije nego što donesete odluku o tome kako ćete zamotati poklone, pregledajte fotografije u našoj galeriji, koje će vam, sigurni smo, poslužiti kao odličan izvor inspiracije.

20 fotografija koje će vam dati ideju kako da blagdanski dom ukrasite božikovinom Božikovina Božikovina kao dio blagdanskog uređenja - 15 Božikovina kao dio blagdanskog uređenja - 14 +15 Božikovina kao dio blagdanskog uređenja - 13

Jednom kada odaberete najdražu opciju, na vrijeme nabavite potrebne materijale i kada pokloni budu spremni, vi ćete biti spremni za zamatanje.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju