Božić je vrijeme darivanja i naravno da nije ono materijalno najbitnije, ali svi volimo svoje bližnje iznenaditi barem nekom sitnicom. Ta sitnica postaje još čarobnija ako je lijepo umotana.

Galerija Ideje za zamatanje poklona - 1 Ideje za zamatanje poklona Ideje za zamatanje poklona - 3 +16 Ideje za zamatanje poklona - 4

Pakiranje poklona može biti itekako kreativan i zabavan proces, a konačni rezultat uz malo truda može biti toliko dobar da će vašim najdražima biti čak i malo žao poklon otvarati.

Ideje za zamatanje poklona Ideje za zamatanje poklona (Foto: Living4media)

Postoji mnoštvo ideja za zamatanje poklona zahvaljujući kojima će oni izgledati spektakularno, a dio njih izdvojili smo i u našoj galeriji.

Ovisno o opciji za koju se odlučite, trebat će vam komadi platna, stare novine, češeri, trakice, eukaliptus i drugo zelenilo, fotografije, kuglice, ukrasne trakice... i još malo želje i dobre volje.

Ideje za zamatanje poklona Ideje za zamatanje poklona (Foto: Living4media)

Prije nego što donesete odluku o tome kako ćete zamotati poklone, pregledajte fotografije u našoj galeriji, koje će vam, sigurni smo, poslužiti kao odličan izvor inspiracije.

20 fotografija koje će vam dati ideju kako blagdanski dom ukrasiti božikovinom Božikovina Božikovina kao dio blagdanskog uređenja - 15 Božikovina kao dio blagdanskog uređenja - 14 +15 Božikovina kao dio blagdanskog uređenja - 13

Jednom kada odaberete najdražu opciju, na vrijeme nabavite potrebne materijale i kada pokloni budu spremni, vi ćete biti spremni za zamatanje.

Ideje za zamatanje poklona Ideje za zamatanje poklona (Foto: Living4media)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju