Eukaliptus, zimzeleno drvo poznato po visokim granama, simetričnim listovima i osvježavajućem mirisu, jedan je od mnogima omiljenih ukrasa doma.

Galerija Eukaliptus kao dio blagdanskog uređenja Eukaliptus kao dio blagdanskog uređenja Eukaliptus kao dio blagdanskog uređenja +16 Eukaliptus kao dio blagdanskog uređenja

Jedna je od prednosti eukaliptusa ta što je jednostavno brinuti se o njemu. Kada završi u vazi, bitno je samo da mu redovito mijenjate vodu i podrezujete grane. Na taj način može trajati i do tri tjedna, a nakon tri tjedna možete ga izvaditi iz vode i ostaviti da se osuši na zraku, nakon čega može trajati zauvijek.

Zbog svoje dugotrajnosti i činjenice da je brinuti se o njemu lako, eukaliptus je idealna opcija za ukrašavanje doma, a posebno popularan postaje u blagdansko vrijeme.

Mnogi upravo eukaliptus koriste prilikom uređivanja doma za božićne i novogodišnje blagdane. Opcije su razne, a svaka izgleda jednako divno.

Eukaliptus kao dio blagdanskog uređenja Eukaliptus kao dio blagdanskog uređenja (Foto: Living4media) .

Eukaliptus možete staviti u vazu, oblikovati ga u vijenac, napraviti girlandu ili njime ukrasiti blagdanski stol. Može vam poslužiti i za izradu adventskog vijenca, ali i kao ukras prilikom umatanja poklona.

Eukaliptus možete kombinirati i s drugim ukrasnim biljkama, a na njegove grančice možete objesiti božićne ukrase i učiniti ga još posebnijim.

Ako volite eukaliptus u domu, u našoj galeriji čekaju vas ideje kako ga iskoristiti za blagdansko ukrašavanje. Ako dosad niste ukrašavali dom eukaliptusom, vjerujemo da bi vas pregledavanje galerije moglo potaknuti na taj korak.

Eukaliptus kao dio blagdanskog uređenja Eukaliptus kao dio blagdanskog uređenja (Foto: Living4media)

Eukaliptus kao dio blagdanskog uređenja Eukaliptus kao dio blagdanskog uređenja (Foto: Living4media)

Najljepši trendovi u ukrašavanju koji će vladati ovoga Božića Božićno drvce Najljepši božićni trendovi u ukrašavanju - 8 Najljepši božićni trendovi u ukrašavanju - 4 +5 Najljepši božićni trendovi u ukrašavanju - 6

50 dana do Božića: Ukrasi uz koje će božićni duh trajati cijelu godinu Božić H&M Home, 12,99 eura Šalica s motivom iz 'Prijatelja', Amazon.de 32 eura +2 IKEA, mirisna svijeća u zlatnoj limenci, 3,30 eura

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju