Nizozemski brend dioptrijskih i sunčanih naočala Bloomdale stigao je i u hrvatske optike. U igri darivanja jedna čitateljica osvojit će ove elegantne i moderne naočale

Nakon Francuske, Argentine, Australije i drugih zemalja diljem svijeta, brend dioptrijskih i sunčanih naočala Bloomdale sa sjedištem u Nizozemskoj stigao je i u Hrvatsku.

Bloomdale je poznat po originalnom i lijepom dizajnu naočala koji pruža moderan i autentičan izgled te široku ponudu visokokvalitetnih i dugotrajnih naočala za žene i muškarce.

Želite li nositi naočale originalnog dizajna i predivnih oblika, s lijepim detaljima i kombinacijom boja složenih s ukusom, onda je Bloomdale izbor za vas. Koncept i filozofija Bloomdalea je raditi naočale koje ljude čine sretnima i još ljepšima dok ih nose. Cijena okvira dioptrijskih naočala Bloomdale je 799 kuna.

U igri darivanja jedna čitateljica osvojila je dioptrijske naočale Bloomdale, njeno ime je Željka Vuković. Čestitamo sretnoj dobitnici koju ćemo putem telefona obavijestiti o preuzimanju nagrade.


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju