U večerašnjoj utakmici između Hrvatske i Islanda navijat ćemo, naravno, za naše dečke, ali pogled će nam, priznajemo, bježati i na islandskog reprezentativca Rurika Gislasona. Vrlo zgodan 30-godišnji nogometaš preko noći je postao senzacija prvenstva, naročito među ženama.

Galerija Islandski reprezentativac Rurik Gislason senzacija je Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji - 1 Islandski reprezentativac Rurik Gislason senzacija je Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji - 4 Islandski reprezentativac Rurik Gislason senzacija je Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji - 2 +0 Islandski reprezentativac Rurik Gislason senzacija je Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji

Kako je moguće biti tako sladak
, zapitala se brazilska glumica Gabriella Lopes na Instagramu nakon što je u utakmici Argentine i Islanda zamijetila zgodnog islandskog nogometaša Rúrika Gíslasona. Nakon senzacionalnog nogometnog obračuna, plavokosog ljepotana na Instagramu je počela pratiti i argentinska glumica Gimena Accardi – i senzacija Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji bila je rođena!

Iako je Gíslason u utakmicu s Argentinom ušao u 63. minuti, tih pola sata igre bilo je dovoljno da ga svijet primijeti. Islanđanin visok 184 centimetara kojeg opisuju kao miks Chrisa Hemsworta, Brada Pitta i Channinga Tatuma, na početku Svjetskog prvenstva imao je 30.000 pratitelja na Instagramu, a nakon utakmice s Argentinom ta brojka rapidno je porasla. Zgodnog Rúrika trenutno na Instagramu prati 1,1 milijun ljudi, a posebno je popularan hashtag #sexyrurik.

 

A post shared by Rurik Gislason (@rurikgislason) on


Gíslason tako sada ima nekoliko puta više pratitelja na Instagramu nego što Island ima stanovnika (oko 328.000) te više nego islandska nogometna reprezentacija sveukupno na Facebooku, Twitteru i Instagramu. Njegovom popularnošću "okoristila" se i jedna argentinska putnička agencija koje je podijelila Gíslasonovu fotografiju, reklamirajući putovanje u domovinu zgodnog nogometaša, uz natpis "Cure, tko je za".

 

A post shared by Rurik Gislason (@rurikgislason) on


I dok Rúrik mami uzdahe žena diljem svijeta, zgodnog nogometaša trenutno zanima samo nogomet.

Sada sam fokusiran na nogomet. Sretan sam jer se ljudima sviđa to što radim, ali više od toga ne mogu reći. Trenutno provodim puno manje vremena na Instagramu nego prije jer sam usredotočen samo na to da igram dobro za Island, kaže Rúrik Gíslason.
 

 

A post shared by Rurik Gislason (@rurikgislason) on

 

 

A post shared by Rurik Gislason (@rurikgislason) on

 

 

A post shared by Rurik Gislason (@rurikgislason) on

 

 

A post shared by Rurik Gislason (@rurikgislason) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju