Dvogodišnji Ivan Kovačić, sin hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea i dizajnerice Izabel Kovačić najbolji je dokaz da djeci nisu potrebne skupe igračke. Dijete će se lijepo poigrati i sa svakodnevnim predmetom poput četkice za zube.

Galerija Sinčić Izabel i Matea Kovačića Ivan Kovačić iz ručica nije ispuštao svoju četkicu za zube Pobjedu nad Brazilom Ivan Kovačić slavio je s četkicom za zube u zelenoj i žutoj boji +1 Kum Luka na trenutak mu je uzeo četkicu, no to se malenom Ivanu nikako nije svidjelo

Iako je njegov tata na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Katru osvojio brončanu medalju te je s njom oko vrata sinoć ponosno pozirao pred desecima fotografa, Ivanu Kovačiću zanimljivija je bila njegova četkica za zube koju nije ispuštao iz ruke.

Zaigrani dvogodišnji dječačić na polufinalnoj utakmici između Hrvatske i Maroka u ručicama je čvrsto stezao upravo četkicu za zube u bojama hrvatske šahovnice.

Ivan Kovačić iz ručica nije ispuštao svoju četkicu za zube Ivan Kovačić iz ručica nije ispuštao svoju četkicu za zube (Foto: Igor Kralj/Pixsell)

Ne samo da nikad nije prerano da se započne s odgovarajućom higijenom usne šupljine, već je i važno mališane naučiti da što prije steknu naviku četkanja zubića. Ivanovi roditelji s tim očigledno nemaju problema.

Kakav ponos, kakva sreća! Fotografije Vatrenih i njihove djece kao najljepša uspomena za obiteljski album Hrvatski nogometaši s djecom nakon dodjele medalja Vatreni s djecom Vatreni s djecom +13 Luka Modrić i kći Sofija

Izabel Kovačić: 10 fantastičnih izdanja jedne od najpopularnijih supruga hrvatskih nogometaša Na vjenčanju Sergija Ramosa u haljini Ivana Alduka Izabel na vjenčanju sestre Matea Kovačića Izabel Kovačić u raskošnoj vjenčanici +2 Slavlje nakon dočeka Vatrenih 2018.

Da je veliki obožavatelj dječjih četkica, Ivan Kovačić pokazao je i na četvrtfinalnoj utakmici s Brazilom. S tatom je slavio pobjedu na travnjaku s četkicom u ruci u zeleno-žutoj boji koja je dominantna na brazilskoj zastavi.

Pobjedu nad Brazilom Ivan Kovačić slavio je s četkicom za zube u zelenoj i žutoj boji Pobjedu nad Brazilom Ivan Kovačić slavio je s četkicom za zube u zelenoj i žutoj boji (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju