Svaki roditelj zna da mališani imaju slabu koncentraciju, i da ih treba stalno zabavljati. Jedan tata smislio je način kako održati pažnju svojeg mališana – satima

I najzanimljivija igračka na svijetu djetetu dosadi nakon 15 minuta igranja. Upravo zato mališane treba stalno zabavljati na različite načine.

Anonimni tata po nadimku teachezofpeachez na društvenoj mreži Imgur podijelio je fotografiju savršene igračke koju je napravio za svog mališana.

View post on imgur.com

Riječ je o drvenoj površini prislonjenoj o zid u visini djeteta, na kojoj su pričvršćeni različiti predmeti. Tu se mogu naći kotačići, telefon, stalak za rolu toaletnog papria, kuhinjski magneti, svijetla, ključevi, brava i kalkulator.

Glavni cilj ove ‘igračke’ je ponuditi djetetu izazov za sva osjetila, koje on može, pod nadzorom roditelja, istraživati satima.

Fotografija je u manje od 48 sati dobila oko 2 milijuna pregleda. Iako su neki komentirali da pojedini dijelovi ‘igračke’ imaju preoštre kuteve za dijete, većina je nahvalila ovaj jednostavan, ali briljantan izum za održavanje pažnje djeteta.

Je li ovo savršena igračka za mališane?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju