Obiteljski odmor na pravom mjestu uz dobro isplanirane aktivnosti ne mora biti stresan ni roditeljima ni djeci. Iako je dječjim zahtjevima ponekad teško ugoditi, uz nekoliko prijedloga zabavnih igara i aktivnosti ovaj ljetni provod mališani će prepričavati svima.

 Šetnja ili bicikliranje šumom, igre u bazenu i oko njega ili pak lokalne atrakcije u kojima može uživati cijela obitelj – na platformi PrivatniSmjestaj.hr pronašli smo smještaje u Hrvatskoj koji nude aktivnosti za cijelu obitelj u samim objektima ili u njihovoj blizini.

1. Šetnja ili biciklizam u prirodi na svježem zraku

Lika je pravo mjesto za one u kojima se skriva avanturistički duh i koji nemaju u planu izležavati se na godišnjem odmoru. Okružen borovom šumom u Korenici smjestio se Veliki Apartman, koji je namijenjen četveročlanoj obitelji. Prostrano dvorište klincima će biti dobar poligon za sve igre na otvorenom, a obližnja šuma idealna je za duge šetnje po svježem zraku ili biciklizam. Nakon cijelog dana ispunjenog aktivnostima kupaonica s hidromasažnom kadom i tuš-kabinom poslužit će kao idealna oaza mira za roditelje.

Veliki Apartman u Korenici namijenjen je četveročlanoj obitelji Veliki Apartman u Korenici namijenjen je četveročlanoj obitelji

2. Vaterpolo za cijelu obitelj

Godišnji odmor idealna je prilika da cijela obitelj napokon uživa zajedno. Okružena morem, nedaleko od Trogira i Splita, nalazi se  Vila San Adrija. Ova kuća za odmor nudi smještaj za maksimalno osam osoba, a dozvoljen je boravak i kućim ljubimcima, koji će uživati na prostranom dvorištu. Ljubitelji vodenih sportova neće propustiti zaigrati vaterpolo u bazenu koji se nalazi sa stražnje strane kuće. Okružen je terasom koja miriše na lavandu, a u natkrivenoj sjenici nalazi se kameni roštilj. Vila San Adrija udaljena je 150 metara od plaže, a uz dogovor s vlasnicima moguće je i ploviti privatnim brodom.

Vila San Adrija udaljena je 150 metara od plaže Vila San Adrija udaljena je 150 metara od plaže

3. Svatko može postati gusar na jedan dan

Ako ste ljubitelj destinacija na kojima još uvijek nema toliko gužve, a bogate su raznim sadržajem, jedno od mjesta koja morate posjetiti svakako je Omiš. Idealno bi bilo da se tamo nađete polovicom kolovoza jer ćete klincima omogućiti doživljaj iz snova u ''Gradu gusara'', u kojem će besplatno moći vidjeti kako su omiški gusari nekad živjeli. Odsjesti možete u Apartmanu Luna, koji može primiti četiri osobe. Sve je nadohvat ruke i nema nepotrebnih dugih pješačenja jer se apartman nalazi blizu plaže, ali i blizu kanjona rijeke Cetine, u čijoj će ljepoti svi uživati.

  Apartman Luna u Omišu može primiti četiri osobe Apartman Luna u Omišu može primiti četiri osobe

4. Igra u bazenu u kojoj svatko može izroniti blago

Postoji li koji član obitelji koji nije usavršio plivanje ili ronjenje, odmorom u apartmanu  La Vista S4+2 u blizini Krka to će se promijeniti. U njemu se ugodno može smjestiti šest osoba, a prostrani bazen u dvorištu za sve malene istraživače može skrivati blago koje tek treba izroniti. Apartman se smjestio u naselju Salatić na 140 metara nadmorske visine, zbog čega se s balkona proteže pogled na Učku, Velebit i cijeli Kvarner. Privatno sunčalište uz more ne zvuči loše, posebno ako je rezervirano samo za goste apartmana i udaljeno je svega osam kilometara od Krka.

Prostrani bazen u dvorištu apartmana La Vista S4+2 Prostrani bazen u dvorištu apartmana La Vista S4+2

5. Igralište u dvorištu kao prostor za mini filmski festival

Užurbani gradski život ponekad ne ostavlja mjesta za ljetne večeri u kojima je zajedničko druženje jedini prioritet. Kad ste posljednji put uživali u zvjezdanom nebu i pogledali film sa svim članovima obitelji u dvorištu pokriveni dekom?  Apartman Vito 4+2 u Puli mogao bi postati idealna lokacija za privatni mini filmski festival. Prima šest gostiju, a u prostranom dvorištu nalazi se ograđeno igralište s ljuljačkom i toboganom. Navečer, uz malo roditeljske mašte, to isto igralište može ponuditi komfor svim filmoljupcima jer je lokacija idealna za deku, grickalice i uživanje pod zvjezdanim pulskim nebom.

Apartman Vito 4+2 u Puli mogao bi postati idealna lokacija za privatni mini filmski festival Apartman Vito 4+2 u Puli mogao bi postati idealna lokacija za privatni mini filmski festival

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom PRIVATNI SMJEŠTAJ po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju