Kako bi pripreme za zimske blagdane i slatko iščekivanje dana odmora i slavlja koji su pred nama prošli što ugodnije, brže i bez stresa, IKEA je ove godine lansirala blagdansku kolekciju već u listopadu. Ovogodišnja zimska kolekcija uključuje dva različita stila blagdanskih proslava, tradicionalni stil koji obilježavaju tamne boje, očaravajući dvorci, antički metal, čipka i gravure te moderni stil koji donosi pastelne boje i svijetlo drvo, te matirane i sjajne površine

Ovogodišnja zimska kolekcija robne kuće IKEA Zagreb uključuje dva različita stila blagdanskih proslava, tradicionalni stil koji obilježavaju tamne boje, očaravajući dvorci, antički metal, čipka i gravure te moderni stil koji donosi pastelne boje i svijetlo drvo, te matirane i sjajne površine.

Posjetitelji robne kuće IKEA Zagreb već sada mogu početi planirati blagdanske svečanosti i inspirirati se blagdanskom kolekcijom koja je dizajnirana imajući na umu različite stilove i ukuse, ali i povoljne cijene. Od ukrasa i osvjetljenja do udobnih tekstila – ona nudi sve što je potrebno da vašu kuhinju i cijeli dom ispuni blagdanskom atmosferom.

Uz ovogodišnju blagdansku IKEA kolekciju svoj dom možete pretvoriti u pravo zimsko utočište. Mnoštvo ukrasa, ali i praktičnih proizvoda jamče udobnu i opuštenu zimu, pa tako uz njih možete sanjati pod romantičnim, zvjezdanim nebom, prikrasti se do poklona usred noći uz udobne i pritom nečujne papuče ili pripremiti kolače od najdražih bakinih recepata i postaviti stol za obiteljska blagdanska slavlja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju