IKEA predstavlja kolekciju Anvandbar koja potiče i inspirira na održiviji životni stil. Od proizvoda za sadnju biljaka, kuhanje, držanje hrane, preko torbi i tekstila od prirodnih materijala, pa do proizvoda za pranje posuđa, čišćenje i sortiranje otpada, ova kolekcija sadrži sve što je potrebno za kvalitetniji i zeleniji svakodnevni život kod kuće.

Skandinavski dizajn i prirodni materijali poput porculana, terakote, stakla, drva i pamučnih tekstila, krase IKEA kolekciju ANVÄNDBAR koja će se lako uklopiti u svaki dom.

Skandinavski dizajn i prirodni materijali poput porculana, terakote, stakla, drva i pamučnih tekstila, krase IKEA kolekciju ANVÄNDBAR koja će se lako uklopiti u svaki dom

Uz kolekciju ANVÄNDBAR lako je dovesti prirodu u interijere, u čemu će pomoći tegle i posude za samonavodnjavanje od prirodne gline, pogodne za rast osjetljivog bilja poput peršina i bosiljka. Od prirodne gline izrađena je i dvoslojna posuda za klijanje koja olakšava uzgoj ukusnih i zdravih klica budući da porozna glina održava različite razine jednako vlažnima kako bi pomogla njihovom rastu.

Uz sadnju biljaka, u loncima od prirodne gline možete i kuhati, kako su to nekad radili stari Rimljani. Za malene gastronomske užitke ANVÄNDBAR kolekcija donosi glinenu posudu za maslac koja osigurava svježinu i laku razmazivost maslaca, a za veselije zabave tu je i posuda za rashlađivanje vina.

Kolekcija ANVÄNDBAR bogata je tekstilima, pa tako možete pronaći vrećice od prirodnih materijala, kuhinjske krpe, jednostavne torbice za skladištenje, tople i udobne lagane deke te prethodno odrezane tkanine s različitim uzorcima, ali i mnogo više.

Zavirite u IKEA ANVÄNDBAR kolekciju i saznajte kako svoj dom učiniti udobnijim i zelenijim.

Slavni švedski 'div' postao nam je još draži otkako je IKEA zaposlila krojačice iz Kamenskog. Pročitajte i koji je najprodavaniji artikl u hrvatskoj IKEA-i.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju