U robnu kuću IKEA Zagreb stigla je kolekcija "Ypperlig" nastala u suradnji s danskim dizajnerskim studio Hay koja donosi paletu osnovnih komada namještaja prilagođenih modernim potrebama i željama

"Ypperlig" ("Izvrsno" na danskom jeziku) je nova kolekcija tvrtke IKEA koja sadrži 35 novih predmeta za dom koje odlikuju vrhunska kvaliteta i bezvremenski izgled - od većih komada poput sofa i stolića, do manjih, poput svijećnjaka i tacna.

U robnu kuću IKEA Zagreb stigla je kolekcija 'Ypperlig' nastala u suradnji s danskim dizajnerskim studio Hay koja donosi paletu osnovnih komada namještaja prilagođenih modernim potrebama i željama

Kolekcija je nastala u suradnji s danskim dizajnerskim duom Hay koji inspiraciju za stvaranje namještaja crpi iz arhitekture, mode i umjetnosti, što rezultira funkcionalnim i estetski suvremenim dizajnom. Kolekcija "Ypperlig" pokazuje istinsku snagu suradnje u kojoj su obje strane učile jedna od druge - dok IKEA ima veliko znanje o industrijskoj proizvodnji, Hay je strastven oko dizajna, a Ypperlig je spoj ovih dvaju elemenata.

Otpočetka smo jasno istaknuli kako želimo da ova suradnja bude prava za tvrtku IKEA, što znači proizvode po pristupačnoj cijeni tijekom duljeg razdoblja, istaknula je Mette Hay. Njen suprug Rolf Hay dodao je kako su tijekom suradnje s tvrtkom IKEA naučili mnoge stvari koje mogu primijeniti u svojoj tvrtki, kao što je rukovanje s plosnatim paketima.

Jedan od aduta kolekcije je i monoblok stolica, nastala ubrizgavanjem tekuće plastike u kalup u obliku stolice. Ypperlig kolekcija uključuje i iznimno tanku LED lampu koja omogućava prilagodbu svjetla samo dodirom te metalna ogledala s policom koja su otporna na vlagu te primjerena upotrebi i u kupaonicama.

U fotogaleriji zavirite u "Ypperlig" kolekciju koja donosi i raskošne nove tekstilne detalje poput prekrivača i ukrasnih jastuka kojima možete začiniti ovu jesen.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju