Među novim detaljima i ukrasima za dom koji su stigli u robu kuću IKEA pronašli smo 3 mirisne svijeće koje dolaze u atraktivno dizajniranim metalnim limenkama

Galerija Mirisne svijeće u metalnoj limenci iz robne kuće IKEA - 1 Mirisne svijeće u metalnoj limenci iz robne kuće IKEA - 2 Mirisne svijeće u metalnoj limenci iz robne kuće IKEA - 3 +0 IKEA mirisna svijeća s mirisom sočne dinje i krastavca, 37,90 kn Da je za primjetnu promjenu u domu dovoljna samo sitnica koja će unijeti toplinu te životni prostor učiniti još ugodnijim, dokazuju i nove mirisne svijeće koje smo pronašli u robnoj kući IKEA.

Svijeće dolaze u tri privlačne boje, tirkiznoj, ružičastoj i žutoj, a i ambalaža nam je odmah privukla pažnju.

Svijeće dolaze u metalnim limenkama – tirkizna u tirkizno-ružičastoj, ružičasta u bež-bijeloj, dok se žuta boja svijeće savršeno uklopila u crno-bijelu metalnu kutijicu.

Osim što će svojim dizajnom i bojom biti pravo osvježenje i lijepi ukras u domu, nove mirisne svijeće iz IKEA-e ispunit će prostor ugodnim i svježim mirisima. Tirkizna svijeća ima miris plave pitaje, ružičasta je kombinacija sočne dinje i krastavca, dok žuta miriše na svježi limun.
Mirisne svijeće u metalnoj limenci iz robne kuće IKEA - 2 IKEA mirisna svijeća s mirisom plave pitaje, 19,90 kn Foto: IKEA

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju