Nova ograničena kolekcija 'Tillfalle' dostupna je od veljače u svim robnim kućama IKEA. Jarki uzorci, kombinacije boja i skandinavski minimalizam obilježja su ove kolekcije koja pruža svima mogućnost da svoj dom ukrase jedinstvenom fuzijom brazilskog i skandinavskog dizajna

Posjetili smo Sao Paulo i potpuno se prepustili brazilskoj kulturi - muzejima, tržnicama, restoranima, uličnoj umjetnosti i arhitekturi. U Brazilu je sve opuštenije nego što smo navikli u Skandinaviji. Porcije su obilnije, arhitektura ekstremnija, a ljudi pozitivnije doživljavaju život. Prepuni inspiracije vratili smo se u tvornicu i transformirali svoje ideje u konkretne proizvode, objasnila je Mette Nissen, kreativna voditeljica 'Tillfalle' kolekcije.

Uživajte u ležaljci koja odražava dinamičnost brazilskog modernističkog pokreta i odmorite se na stolcu koji podsjeća na bubanj

U izradi ograničene kolekcije 'Tillfalle' sudjelovalo je devet dizajnera i stručnjaka za razvoj proizvoda. Uvidjevši sličnosti između skandinavske i brazilske arhitekture i dizajna, odlučili su otputovati u Brazil kako bi odgovorili na pitanje koliko je skandinavski stil kojega krasi jednostavnost prilagodljiv.

Svi željni udobnosti i promjena, u robnoj kući IKEA mogu pronaći komade koji će njihov dom ispuniti živim bojama i bogatim teksturama. Uživajte u ležaljci koja odražava dinamičnost brazilskog modernističkog pokreta, odmorite se na stolcu koji podsjeća na bubanj ili pak poslužite prijatelje iz poslužavnika koji neodoljivo poziva na ples i svirku.

Kabinet žarkih boja privlačit će pozornost gostiju, a oni se udobno mogu smjestiti na klupici izrađenoj od eukaliptusa. Uz sjenila za lampe i svijećnjake vaš će dom krasiti ugodna svjetlost, a dodatnu živost unijet će i 'Tillfalle' posuđe.

Zavirite u ograničenu kolekciju koja je jednostavna, zabavna i puna energije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju